Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ever

Μα δεν είναι υπέροχες;

Αυτό το Σαββατοκύριακο το μονοπώλησε ιδιαίτερα ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, εμείς όμως είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και να μεταφερθούμε προς Hollywood πλευρά και συγκεκριμένα πως το στρατόπεδο της οικογένειας Kardashian/Jenner (aka Karjenner). Βλέπεις, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της η Kylie Jenner.

Η νεαρή reality star έχει γίνει πλέον μία τρυφερή και γλυκύτατη μαμά και δεν χάνει λεπτό να μας το υπενθυμίζει στα social media. Όχι, πως το ξεχνάμε βέβαια, αλλά είναι διαφορετικό να την βλέπεις σε όμορφες στιγμές αγκαλιά με την κόρη της, Stormi. Η μικρούλα που εχθές έγινε 7 μηνών μας έχει κλέψει την καρδιά με τις πόζες που παίρνει κάθε τόσο και αυτό δεν είναι ψέμα.

Και μπορεί σε αυτήν τη φωτογραφία να είναι τραβηγμένη προφίλ και να μην τη βλέπουμε ολοκάθαρα είναι όμως εμφανές, πως η μικρή Stormi έχει στυλ. Και πως θα γινόταν διαφορετικά βέβαια με μαμά την Kylie Jenner; Μία κίτρινη καρδιά κι έναν ήλιο έβαλε στην λεζάντα της η 21χρονη star και η ερμηνεία που θα δίναμε είναι πως η μικρή Stormi είναι ο πιο φωτεινός ήλιος για εκείνη.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η απόφαση της Kylie Jenner και του Travis Scott, μας ξάφνιασε αρκετά