Κανένας χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί μετά από μήνες και «κλείνει στόματα»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένας χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί μετά από μήνες και «κλείνει στόματα»

Και περπατούν και χέρι-χέρι

Πριν από αρκετό καιρό εξώφυλλο γνωστού περιοδικού ήθελε την διάσημη ηθοποιό και τον σύντροφό της να χωρίζουν, αναφέροντας μάλιστα πως την παράτησε λίγο πριν παντρευτούν (και δεν εννοούμε στα σκαλιά της εκκλησίας) και εκείνη ήταν πραγματικά ένα ράκος. Κατά το περιοδικό επίσης δήλωνε στεναχωρημένη, που για μία ακόμη φορά προδόθηκε από κάποιον.

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, το δημοσίευμα αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα τεράστιο ψέμα, μιας και το ζευγάρι απαθανατίστηκε –μετά από μήνες βέβαια- να περπατά μαζί έξω από το SoHo House club, στο Δυτικό Hollywood. Κάπως έτσι «έκλεισαν τα στόματα» και διέψευσαν τις φήμες περί χωρισμού η Sandra Bullock και ο Bryan Randall, οι οποίοι όχι μόνο χαμογελούσαν, αλλά περπατούσαν και χέρι-χέρι.


https://www.instagram.com/p/BnOtG1AAhD-

Η 54χρονη ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα μιας σειράς που θα προβληθεί από το Netflix, έδειχνε τρομερά ανανεωμένη, ενώ όπως παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες, είχε κουρευτεί κιόλας. Ένα ακόμη αγαπημένο μας ζευγάρι που πραγματικά θα θέλαμε να το δούμε να παντρεύεται. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό ελπίζουμε να μην περάσουν μήνες πάλι από την επόμενη εμφάνιση τους.

Δες και αυτό: Η 39χρονη ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά πριν από μία βδομάδα, και κανείς δεν το κατάλαβε