Είναι δυνατόν; Η star χωρίζει λίγο πριν την εκκλησία και είναι ένα ράκος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η star χωρίζει λίγο πριν την εκκλησία και είναι ένα ράκος

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Εδώ και περίπου έναν χρόνο ακούμε για τον γάμο της ηθοποιού με τον σύντροφό της και περιμένουμε πως και πως για την στιγμή που θα τη δούμε ντυμένη νυφούλα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μάλλον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως θα περιμένουμε αρκετά, αφού αυτός ο γάμος πιθανότατα να μην συμβεί ποτέ.

Αυτό μας έδωσε τουλάχιστον να καταλάβουμε, το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που θέλει την ηθοποιό και τον σύντροφο της, να χωρίζουν λίγο πριν από τον γάμο τους κι εκείνη να μένει και πάλι μόνη και προδομένη. Ο λόγος για τη Sandra Bullock και τον Bryan Randall, που από εκεί που θα τους βλέπαμε αγκαζέ στης εκκλησιάς την πόρτα και πιο ευτυχισμένους από ποτέ, τελικά δεν θα τους δούμε καθόλου.

Δες και αυτό: Η Khloe Kardashian ανεβάζει φωτογραφίες της True και το Instagram «λιώνει»

Φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει χωρίσει ή για την ακρίβεια θέλουν τον Bryan να παράτησε την 53χρονη ηθοποιό λίγο καιρό πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στο ίδιο περιοδικό μάλιστα αναφέρεται πως εκείνη είναι απαρηγόρητη και πολύ στεναχωρημένη που για μία ακόμη φορά προδόθηκε από κάποιον.

Αν πράγματι αυτό ισχύει, θα συμφωνήσουμε πως είναι πολύ άσχημο και στενάχωρο. Γι’ αυτό ελπίζουμε να είναι μόνο φήμες και τίποτα παραπάνω.

Διάβασε ακόμη: Αυτό πάει πολύ! Η δήλωση του Justin Bieber για την σχέση του με την Hailey ήταν υπερβολική

DPG Network