Δύσκολες ημέρες περιμένουν την Kate Middleton και η εξήγηση θα σε πείσει

Πατούλια Κατερίνα
Δύσκολες ημέρες περιμένουν την Kate Middleton και η εξήγηση θα σε πείσει

Η δούκισσα του Cambridge θα περάσει δύσκολα!

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι και η Kate Middleton έχει μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά της, και δεν αναφερόμαστε στην ιδιότητα της δούκισσας αλλά εκείνη της μαμάς.

Βλέπεις, η 37χρονη, θα περάσει ό,τι περνάνε όλοι οι μαμάδες στη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο, μιας και τα δύο της παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο μέσα στη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας George ξεκινάει το προνήπιο στο σχολείο Thomas's Battersea την Πέμπτη και η τρίχρονη πριγκίπισσα Charlotte ξεκινάει την Τετάρτη στον παιδικό σταθμό Willocks.

Οι στιγμές θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές για την δούκισσα που θα αφήσει στο σπίτι τον πρίγκιπα Louis και αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό και των δύο μεγαλύτερων παιδιών της και τις δύο ημέρες.

Πέρσι, η Kate δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον George στην πρώτη του μέρα στο σχολείο, μιας και ήταν στο κρεβάτι εξαιτίας της υπερέμεσης που την ταλαιπώρησε και στην Τρίτη της εγκυμοσύνη.

Την περασμένη χρονιά, δημιουργήθηκε πολύς ντόρος στην πρώτη ημέρα του George στο σχολείο, μιας και τον συνόδευσε ο πρίγκιπας William και τα Μέσα προσκλήθηκαν και εντός του παιδικού σταθμού για φωτογραφίες. Φέτος, η Kate φέρεται να προτιμά ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Διάβασε ακόμα: Συγκινεί η Maria Menounos: «Μην πιστεύετε τις στατιστικές. Πιστέψτε στα θαύματα»