Δες πόσο μεγάλωσε! Η ηθοποιός σε μία σπάνια εμφάνιση με τον γιο της

Δες πόσο μεγάλωσε! Η ηθοποιός σε μία σπάνια εμφάνιση με τον γιο της

Είναι ένας γλύκας

Είναι αλήθεια πως έχει περάσει αρκετός καιρός που είδαμε την ηθοποιό για τελευταία φορά σε κάποια έξοδό της, και ακόμη περισσότερος από τότε που την είδαμε μαζί με τον γιο της. Η 35χρονη προτιμάει να κρατάει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σπάνιες οι εμφανίσεις που κάνει, με ή χωρίς αυτήν.

Τις τελευταίες ημέρες όμως βρίσκεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η συνάντηση με τους παπαράτσι ήταν σχεδόν αναπόφευκτη. Η Anne Hathaway και ο σύζυγός της Adam Shulman απόλαυσαν μία ηλιόλουστη βόλτα στη Βενετία και εμείς δεν χορταίναμε να τους κοιτάζουμε.

Η ηθοποιός κρατούσε στην αγκαλιά της τον δύο ετών πια γιο της, Jonathon και μπορούμε με βεβαιότητα να σου πούμε πως είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει αντράκι πια. Ντυμένος στα λευκά συνόδευσε την μαμά και τον μπαμπά του στη βόλτα τους και έκλεψε τις εντυπώσεις.


https://www.instagram.com/p/BnPGIbyjKSm

Είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον μικρούλη μαζί με τους γονείς του και καταλαβαίνεις πως ήταν σχεδόν αδύνατον να μην το σχολιάσουμε. Στις φωτογραφίες παρακάτω θα τον δεις και θα συμφωνήσεις μαζί μας και στο πόσο έχει μεγαλώσει και στο ότι είναι ένας γλύκας.

Δες και αυτό: Beckhams: Τα σπάνια τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού και το σέξι μαγιό της Victoria