Poor Meghan! Η Kate Middleton σημείωσε μία πρωτιά κόντρα στην αγαπημένη Δούκισσα του κόσμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Poor Meghan! Η Kate Middleton σημείωσε μία πρωτιά κόντρα στην αγαπημένη Δούκισσα του κόσμου

Ναι, κι εμείς ξαφνιαστήκαμε

Αναμφίβολα η φετινή χρονιά ανήκει δικαιωματικά στη Meghan Markle. Από τότε που ανακοινώθηκε πως εκείνη και ο πρίγκιπας Harry θα παντρευτούν, το όνομά της δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στην λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Εδώ και μήνες η Δούκισσα του Sussex βρίσκεται πάντα στα θέματα συζήτησης και δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην τη δούμε κάπου.

Από τον Μάιο που παντρεύτηκε με τον πρίγκιπας της καρδιάς της, έγινε η αγαπημένη Δούκισσα του κόσμου και φυσικά το top θέμα συζήτησης παντού. Σχεδόν επισκίασε και την γέννηση του πρίγκιπα Louis, του τρίτου παιδιού της Kate Middleton με τον William, όμως παρά τον ντόρο που έχει δημιουργήσει δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο της χρονιάς. Ποιος ήταν αυτός; Να ονομαστεί η royal style influencer, για το 2018.

Δες ακόμη: Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι του Harry, και η αντίδραση της ήταν ανεκτίμητη

Και μαντεύεις ποια της έκλεψε τον τίτλο μέσα από τα χέρια; Μα φυσικά η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, και αυτό γιατί «ο νέος μπορεί να είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς». Σύμφωνα με την ετήσια λιανική έκθεση του eBay, η Kate πήρε το στέμμα της royal style influencer για φέτος, και αυτό λόγων των looks που φορούσε όσο ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis. Μπορεί ως πρωτοεμφανιζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας να έγινε ιδιαιτέρως αγαπητή, όμως έχασε στις λεπτομέρειες από την Kate και τα look της σα μαμά.

Μη στεναχωριέσαι όμως, γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέκτησε την δεύτερη θέση και αυτήν λόγω των δύο φορεμάτων που φορούσε στον γάμο της (τόσο το νυφικό, όσο και το after wedding gown της).

Διάβασε κι αυτό: Whaaaat? Η Meghan Markle έπεσε θύμα body-shaming και τα σχόλια έγιναν viral