Whaaaat? Η Meghan Markle έπεσε θύμα body-shaming και τα σχόλια έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Whaaaat? Η Meghan Markle έπεσε θύμα body-shaming και τα σχόλια έγιναν viral

Τελικά το bullying δεν κάνει διακρίσεις

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλές stars του Hollywood να πέφτουν θύμα body-shaming εξαιτίας των υπερβολικών κιλών που μπορεί να έχουν, όμως το να σου κάνουν bullying ακόμη και όταν έχεις ένα φυσιολογικό κορμί, είναι πραγματικά τρομερό. Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η μορφή bullying (το body shaming δηλαδή) δεν κάνει διακρίσεις στα μεγέθη σώματος και στους ανθρώπους γενικότερα, μιας και η Meghan Markle έπεσε θύμα του πριν από λίγες ημέρες.

Δες και αυτό: Ο πρώτος καυγάς; Meghan Markle και πρίγκιπας Harry είναι «στα μαχαίρια» & δεν φαντάζεσαι γιατί

Αιτία ήταν οι φωτογραφίες στις οποίες και απαθανατίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη, που εμφανίστηκε στο Λονδίνο, παρέα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στην παράσταση του Hamilton, φορώντας ένα μαύρο μίνι σμόκιν φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τα ψηλά καλλίγραμμα πόδια της. Μία εικόνα που εμείς λατρέψαμε, αλλά που για πολλούς στάθηκε αφορμή να στάξουν λίγο δηλητήριο και για την Δούκισσα του Sussex.

meghan at hamilton

Τα αρνητικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν από τους χρήστες του Twitter και μερικά από αυτά μάλιστα κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. «Η Meghan Markle χρειάζεται μερικά burger. Είναι πολύ κοκαλιάρα», έγραψε ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος είπε: «Η Meghan έχει πολύ περίεργα πόδια», για να απαντήσει κάποιος: «Ναι υπερβολικά αδύνατη. #MeghanMarkle».

Και αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει τόση κακία εκεί έξω. Είναι κακία ή μήπως ζήλια; Εμείς πάντως είμαστε ξεκάθαρα στο στρατόπεδο της Meghan.

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι του Harry, και η αντίδραση της ήταν ανεκτίμητη