So sexy! Το διάσημο ζευγάρι στην πιο sweet φωτογραφία με μαγιό, που όμως μας ξεσήκωσε

So sexy! Το διάσημο ζευγάρι στην πιο sweet φωτογραφία με μαγιό, που όμως μας ξεσήκωσε

Δεν μπορεί να μην την είδες

Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο μπορεί να είναι μόλις λίγο καιρό μαζί (είναι δεν είναι δύο χρόνια), έχει φτιάξει όμως μία από τις πιο χαριτωμένες και όμορφες οικογένειες. Έχει τέσσερα παιδιά (το ένα από αυτά είναι κοινό δικό τους) και απ’ ό,τι συχνά βλέπουμε στα social media τρελαίνονται να περνούν χρόνο και να κάνουν πράγματα μαζί. Όχι όμως όλα τα μέλη της, μιας και τα τρία από αυτά είναι ακόμη πολύ μωρά.

Ίσως και να κατάλαβες πως αναφερόμαστε στον Cristiano Ronaldo και την σύντροφό του, Georgina Rodriguez. Ο άσος του ποδοσφαίρου και η μελαχρινή νεαρή καλλονή λατρεύουν τα παιδιά τους και δεν χάνουν στιγμή να φωτογραφίζονται στο Instagram. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που οι ίδιοι θέλουν την ιδιωτικότητά τους, και κάπως έτσι μας χαρίζουν κάποιες πολύ τρυφερές, αλλά sexy παράλληλα στιγμές.

Τι εννοούμε; Αναφερόμαστε σε αυτήν την πολύ γλυκιά, αλλά super hot παράλληλα φωτογραφία που κοινοποίησε η Georgina στο Instagram account της. Georgina και Cristiano κάνουν ηλιοθεραπεία, ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι στο κατάστρωμα ενός σκάφους, δείχνοντάς μας, εκτός από την αγάπη τους και τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

«Πόσο ωραία να νιώθεις μια ζεστή αγκαλιά, όταν κρυώνεις. Σ’ αγαπώ Cristiano», έγραψε στην λεζάντα της η Georgina και το Instagram-ικό κοινό της ξετρελάθηκε, χαρίζοντας της άπειρα likes και σχόλια.

Δες την φωτογραφία τους εδώ:


https://www.instagram.com/p/BnQ2NpUh2Hf

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες ημέρες περιμένουν την Kate Middleton και η εξήγηση θα σε πείσει