Επιστρέφει στην τηλεόραση η Meghan Markle και θα έχει ρόλο - έκπληξη

Πατούλια Κατερίνα
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Meghan Markle και θα έχει ρόλο - έκπληξη

Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τη Meghan

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Meghan Markle αλλά μην περιμένεις να την δεις στη σειρά Suits, από την οποία και έγινε γνωστή.

Η Δούκισσα του Sussex περνάει πίσω από την κάμερα και υπάρχει σημαντικός λόγος γι΄αυτό!

Πρόκειται λοιπόν για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Queen of the World»η οποία θα προβληθεί σε δύο μέρη στο ITV μέσα στον επόμενο μήνα και αφορά στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και τη σχέση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με την Κοινοπολιτεία.

Στο ντοκιμαντέρ εκτός από τη Meghan, θα μιλήσουν τόσο ο πρίγκιπας Harry αλλά και η πριγκίπισσα Anna, κόρη της βασίλισσας και η Sophie δούκισσα του Wessex, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας William.

Κι ενώ το ITV δεν έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή της Markle, πηγή από το παλάτι αναφέρει πως η Meghan έχει κάνει συνέντευξη όρθια ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτίμησαν να μιλήσουν καθιστά ενώ η 37χρονη έχει μιλήσει και για το νυφικό της και για τη σχέση της με την Κοινοπολιτεία μιας και η ίδια είχε επιλέξει το πέπλο της να να έχει κεντημένα λουλούδια και από τις 53 χώρες που την εκπροσωπούν.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί λίγο πριν το πρώτο επίσημο ταξίδι του Harry Και της Meghan στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και τα νησιά Φίτζι.

Διάβασε ακόμα: So sexy! Το διάσημο ζευγάρι στην πιο sweet φωτογραφία με μαγιό, που όμως μας ξεσήκωσε