Δεν υπάρχει αμφιβολία: Αυτό είναι το στοιχείο που αποδεικνύει, πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν υπάρχει αμφιβολία: Αυτό είναι το στοιχείο που αποδεικνύει, πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο

Hint: Έχουν κάτι κοινό

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση πως οι δύο stars είναι ζευγάρι και ακόμη κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια αυτό το γεγονός. Δεν μας πειράζει όμως, γιατί πλέον εκτός από τις κοινές τους εμφανίσεις, έχουμε ακόμη ένα στοιχείο που τους ενώνει και αποδεικνύει τον έρωτα του.

Η Dakota Johnson και ο Chris Martin είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι πράξεις τους. Πλέον οι δυο τους έχουν κάτι κοινό, που όχι μόνο αποδεικνύει τη σχέση τους, αλλά και το πόσο ερωτευμένοι είναι μαζί. Η 28χρονη ηθοποιός και ο frontman των Coldplay, εθεάθησαν πρόσφατα σε έξοδό τους, έχοντας και οι δύο στο χέρι τους το ίδιο τατουάζ.

Το σχέδιο ήταν το σύμβολο του απείρου, το οποίο στο τέλος του ενωνόταν με δύο μικρά «x». Το εν λόγω τατουάζ παρατηρήθηκε στον αριστερό αγκώνα της Dakota, την προηγούμενη βδομάδα στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και στο δεξί χέρι του τραγουδιστή στο Los Angeles, μια μέρα πριν. Το σύμβολο του απείρου είναι ένα πολύ διευρυμένο και διάσημο σχέδιο για τατουάζ, στο οποίο έχει δοθεί η έννοια της ατελείωτης, χωρίς όρια αγάπης.

Και απ’ ό,τι φαίνεται, το σχέδιο αυτό εξέφραζε απόλυτα το ζευγάρι, αλλά και την ατελείωτη αγάπη του.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός παράτησε το σύζυγό της και θέλει διαζύγιο εδώ και τώρα