Η σοκαριστική απόφαση της Angelina Jolie και η νέα τροπή στη σχέση της με τον Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σοκαριστική απόφαση της Angelina Jolie και η νέα τροπή στη σχέση της με τον Brad Pitt

Τι συνέβη αυτήν τη φορά;

Σε περίπου μία εβδομάδα, συμπληρώνονται δύο χρόνια, από την ημέρα που η Angelina Jolie, ανακοίνωσε πως έκανε αίτηση διαζυγίου από τον τότε σύζυγό της, Brad Pitt. Μια μέρα που ακόμη και τώρα θυμόμαστε, πόσα παρατράγουδα έφερε και πόσα τρίτα πρόσωπα –και όχι μόνο- προέκυψαν.

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και δύο χρόνια μετά, το θέμα τους είναι πάντα καυτό και επίκαιρο. Ειδικά όταν έχει να κάνει με τις μεταξύ τους σχέσεις, τότε το θέμα είναι πραγματικά καυτό. Όπως και συνέβη αυτήν τη φορά που η Angelina Jolie πήρε μία σοκαριστική απόφαση σε σχέση με τον πρώην της.

Δες και αυτό: Σπάνια εμφάνιση της Angelina Jolie με αθλητικά και κολάν: Ο λόγος που άλλαξε το λουκ της

Η Angelina Jolie έχεις προχωρήσει πια ολοκληρωτικά από τον γάμο της με τον Brad Pitt και παρά το γεγονός πως μοιράζονται έξι παιδιά, θέλει να έρχεται σε επαφή μαζί του, όσο το δυνατόν λιγότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη ηθοποιός μετανιώνει ακόμη και που υπήρξε ερωτευμένη με τον Brad Pitt. «Οι μέρες που η Angelina δεν μπορούσε χωρίς τον Brad Pitt έχουν πια παρέλθει οριστικά και αυτό που θέλει πλέον είναι να τον βγάλει μια και καλή από τη ζωή της», ανέφερε μία πηγή κοντά στην ηθοποιό.

Η ηθοποιός εύχεται να μπορούσε να ξεχάσει ακόμη και την ύπαρξή του, όμως αυτό, λόγω των παιδιών είναι πολύ δύσκολο, οπότε θα πρέπει αναγκαστικά έστω κι έτσι να τον «υποστεί» στη ζωή της. Αρκετά σκληρή τη βρίσκουμε, αν σκεφτείς πως τελικά δεν έφταιξε σε τίποτα στο διαζύγιο αυτό ο Brad.

Διάβασε ακόμη: Το μυστήριο με την εγκυμοσύνη της Beyoncé μόλις λύθηκε

DPG Network