Το μυστήριο με την εγκυμοσύνη της Beyoncé μόλις λύθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο με την εγκυμοσύνη της Beyoncé μόλις λύθηκε

Είναι ή δεν είναι έγκυος τελικά;

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες, πως η Beyoncé είναι έγκυος ξανά, μετά τον ερχομό των διδύμων της, τον περασμένο Ιούνιο και οι υποψίες αυτές ενισχύονται όλο και πιο πολύ όσο εκείνη δεν διαψεύδει την είδηση. Μάλιστα κατά την διάρκεια των συναυλιών της τα outfit που επέλεξε να βάλει τόνιζαν ιδιαίτερα την περιοχή της κοιλιάς της και την έδειχναν αρκετά φουσκωμένη.

Και αφού η αναμονή και η προσμονή μας για να ακούσουμε τα καλά νέα μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο, το μυστήριο λύθηκε βλέποντας τις νέες φωτογραφίες της Beyoncé στη Σαρδηνία με τον σύζυγό της. Λυπόμαστε πολύ που θα σε απογοητεύσουμε (κι εμείς απογοητευτήκαμε) όμως η Queen Bey δεν είναι καθόλου έγκυος και αυτό φάνηκε στις φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/BnXeGxPlwGo

Διάβασε ακόμη: Αναστάτωση στη συναυλία της Beyoncé και συλλήψεις


https://www.instagram.com/p/BnXrJnzFRoQ

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 37α γενέθλια της, στην Σαρδηνία, παρέα με τον Jay Z και το crop top που φορούσε δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Τα τρυφερά τετ-α-τετ της με τον rapper κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και η εγκυμοσύνη της, παύει πια να είναι αμφιλεγόμενη. Η 37χρονη, φορούσε ένα ροζ σετ, που αποτελούνταν από μία μακριά αέρινη φούστα και ένα sexy crop top και το σώμα της είναι πραγματικά υπέροχο.


https://www.instagram.com/p/BnWneyflFdI

Όπως καταλαβαίνεις η Blue Ivy, η Rumi και ο Sir, δεν θα αποκτήσουν άλλα αδερφάκια, για την ώρα τουλάχιστον.

Δες και αυτό: Βαριές κατηγορίες: Η επίθεση της Kourtney Kardashian στον πρώην της, λίγο μετά την «επανασύνδεση»