Η απάντηση του Brad Pitt, στην απόφαση της Jolie, θα σε κάνει να δακρύσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απάντηση του Brad Pitt, στην απόφαση της Jolie, θα σε κάνει να δακρύσεις

Είμαστε ξεκάθαρα team Brad

Η Angelina Jolie, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσε πως πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, δίνοντας μάλιστα στην σχέση της με τον Brad Pitt μία νέα τροπή, που μεταξύ μας καθόλου δεν μας άρεσε. Η 43χρονη ηθοποιός, ανέφερε μέσω πηγής, πως μετανιώνει πικρά που ακόμη και μετά τον χωρισμό της ξεκίνησε μία τυπική σχέση μαζί του και που γενικά τον ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε και πολύ μας στεναχώρησε.

Ωστόσο εμείς θα ταχθούμε υπέρ του Brad Pitt που απαντά στην απόφαση αυτή και μας κάνει να δακρύζουμε. Μπορεί ο ηθοποιός να βρίσκεται εν τω μέσω ενός πολύ δύσκολου διαζυγίου, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει τη συγχώρεση στην καρδιά του και το μυαλό του.

Δες και αυτό: Η σοκαριστική απόφαση της Angelina Jolie και η νέα τροπή στη σχέση της με τον Brad Pitt

Η Angelina Jolie είναι η μητέρα των έξι παιδιών του και ήταν η αγαπημένη του για πάνω από μία δεκαετία, μέχρι την στιγμή που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016. Όμως, παρά τους αρνητικούς τίτλους και τη σκληρή νομική συζήτηση για την επιμέλεια, ο Brad Pitt δε μετανιώνει καθόλου για τον γάμο του με την Angelina Jolie.

Αυτό ανέφερε μία πηγή κοντά στον ηθοποιό αποκλειστικά στο Hollywoodlife και είναι αλήθεια, παρά το γεγονός πως στις 7 Αυγούστου κατέθεσε έγγραφα, κατηγορώντας τον εκατομμυριούχο ηθοποιό, πως δεν έχει πληρώσει καμία ουσιαστική υποστήριξη των παιδιών τους, από τον Σεπτέμβρη του 2016. Η πηγή ανέφερε επίσης, πως ο Brad έχει συγχωρέσει την Angelina για όσα στραβά συνέβησαν στον γάμο τους, κι έχει ζητήσει κι εκείνος την συγχώρεσή της. Ο 54χρονος ηθοποιός πιστεύει, πως έχει κάνει λάθη και αυτός και η Angelina και αυτό που πρέπει να γίνει για να τα βρουν μεταξύ τους.

Αρκετά διπλωματικός και υπέρ του δέοντος συγκινητικός.

Διάβασε ακόμη: Βλέπουμε καλά; Ο Bradley Cooper στην παραλία με διάσημη καλλονή, που δεν είναι η Irina Shayk

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr