Σοκ στο Hollywood! Ο διάσημος ράπερ απεβίωσε και όλοι κατηγορούν την πρώην σύντροφό του

Σοκ στο Hollywood! Ο διάσημος ράπερ απεβίωσε και όλοι κατηγορούν την πρώην σύντροφό του

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του Hollywood και της showbiz από εχθές το βράδυ, ο ξαφνικός θάνατος του νεαρού ράπερ και πρώην συντρόφου γνωστής τραγουδίστριας. Ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο San Fernando Valley, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Σεπτέμβριου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο νεαρός είχε προβλήματα και έκανε κατάχρηση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, ενώ τον περασμένο Μάιο συνελήφθη, όταν τράκαρε με το αυτοκίνητο του. Ο θάνατός του επήλθε από υπερβολική χρήση, σοκάροντας πολλούς ανθρώπους που τον γνώριζαν. Το περίεργο της υπόθεσης, είναι πως όλοι κατηγορούν την Ariana Grande, που ο Mac Miller πέθανε από υπερβολική χρήση ουσιών.

ariana mac

Το διάσημο ζευγάρι, χώρισε κάπου τον Μάιο, λίγο πριν από το Met Gala, κάτι που έκανε γνωστό η Ariana Grande, όταν σε δηλώσεις της είπε πως είναι ελεύθερη. Λίγες ημέρες μετά, αναφέρθηκε στον χωρισμό της, μιλώντας για τον Mac Miller με τα καλύτερα λόγια. Τώρα το τελευταίο 24ωρο στα social media της νεαρής τραγουδίστριας επικρατεί ένας χαμός, αφού την «κατηγορούν» πως εκείνη φταίει που ο ράπερ έκανε υπερβολική χρήση ουσιών και ήταν εθισμένος.

Η Ariana απενεργοποίησε όλα τα σχόλια στις φωτογραφίες της στο Instagram account της, όμως λίγο πιο πριν έγραψε για όλα αυτά: «Νοιαζόμουν και φρόντιζα γι 'αυτόν και προσπάθησα να τον στηρίξω στην διάρκεια της αποτοξίνωσης του. Προσευχόμουν για την ισορροπία του για χρόνια (και θα το κάνω για πάντα), αλλά το να κατηγορείς και να προσβάλεις μία γυναίκα για την ανικανότητα ενός άνδρα να φροντίσει και να τα βρει με τον εαυτό του είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα».

Δες και αυτό: Δύσκολες ώρες για τον George Clooney! Οι φήμες του χωρισμού και πάλι στο προσκήνιο