Δύσκολες ώρες για τον George Clooney! Οι φήμες του χωρισμού και πάλι στο προσκήνιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες ώρες για τον George Clooney! Οι φήμες του χωρισμού και πάλι στο προσκήνιο

Τι συμβαίνει με την Amal και τον γάμο τους;

Ένας μήνας έχει περάσει πάνω κάτω, από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον George Clooney και την Amal να χωρίζουν. Μπορεί το ζευγάρι να διέψευσε με κοινή εμφάνιση του την είδηση αυτή, όμως απ’ ό,τι φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Τα πράγματα ηρέμησαν για λίγο και οι φήμες περί διαζυγίου βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο έναν μήνα μετά.

Τα ξένα μέσα επιμένουν σε αυτόν τον χωρισμό και μιλούν με αποδείξεις. Το περιοδικό Life&Style, μέσα σε ενάμιση μήνα, είναι η δεύτερη φορά που τους συμπεριλαμβάνουν στο εξώφυλλό τους, αναφέροντας πολύ σκληρά πράγματα που δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε.

Αυτήν τη φορά το περιοδικό αναφέρει, πως ο ηθοποιός είναι παγιδευμένος σε έναν πολύ άσχημο γάμο και πως η Amal συνεχώς των μειώνει και τον ταπεινώνει, μπροστά σε φίλους του. Και την πρώτη φορά το περιοδικό εμφάνιζε τον George Clooney ως το θύμα της υπόθεσης, οπότε δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να μην το πιστέψουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι καιρό τώρα, κοιμάται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, έπειτα από έναν πολύ άσχημο καυγά.

lns cover 1

Εμείς πάντως δεν θέλουμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, ωστόσο θα κρατήσουμε μία κάποια επιφυλακτική στάση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ισχύει και τι όχι. Κάπως έτσι δεν συνέβη και με τους Brangelina; Ας είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Δες και αυτό: Γιατί δεν ακούμε ποτέ τίποτα για τα δίδυμα Amal-George Clooney;