Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον Johnny Depp; Αυτό το δημοσίευμα δεν το πιστεύουμε με τίποτα

Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον Johnny Depp; Αυτό το δημοσίευμα δεν το πιστεύουμε με τίποτα

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικη φάρσα

Από τότε που η Angelina Jolie χώρισε με τον Brad Pitt, τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν δεν έχουν σταματήσει λεπτό να μας εκπλήσσουν. Το διάσημο –πρώην- ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση του διαζυγίου του και αφού μάθαμε τις προθέσεις της Angie (θυμάσαι που είπε πως μετάνιωσε που τον γνώρισε και τον παντρεύτηκε), πέσαμε πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο σίγουρα θα το περνούσαμε για πρωταπριλιάτικη φάρσα και ας είναι Σεπτέμβρης.

Τι έλεγε όμως αυτό; Πιθανότατα περιέγραφε μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας, αφού μόνο έτσι θα μπορούσε να έχει βάση το εν λόγω σενάριο. Το δημοσίευμα λοιπόν ανέφερε, πως η Angelina Jolie βγαίνει κρυφά ραντεβού με τον Johnny Depp(εδώ γελάμε), προκειμένου να πάει κόντρα και να εκδικηθεί τον Brad Pitt.

Είναι δυνατόν να μην σου προκαλεί τουλάχιστον γέλιο αυτή η είδηση; Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, είναι την Angelina ζευγάρι με τον Johnny Depp. Άβολο πολύ! Ευτυχώς όμως για καλή μας τύχη, το Gossip Cop, διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση αυτή και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε ήρεμα τη μέρα μας, σα να μη συνέβη τίποτα.

Btw…θα μπορούσες ποτέ πράγματι να φανταστείς αυτούς τους δύο μαζί σαν ζευγάρι;

Δες και αυτό: Η απάντηση του Brad Pitt, στην απόφαση της Jolie, θα σε κάνει να δακρύσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr