Η κίνηση της μαμάς της Meghan Markle, φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της μαμάς της Meghan Markle, φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης

Μήπως τελικά δεν έφταιγε το φόρεμα;

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την ημέρα που η Meghan Markle φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, με το φόρεμα που έβαλε στην τελευταία της εμφάνιση. Είναι αλήθεια, πως όλοι θέλουμε να δούμε τη Δούκισσα του Sussex να γίνεται μαμά και γι’ αυτό βρίσκουμε ύποπτη οποιαδήποτε κίνηση της.

Μήπως όμως αυτήν τη φορά δεν έφταιγε το φόρεμα; Μήπως το φόρεμα έδειχνε αυτό ακριβώς που υπάρχει; Μια μικρή φουσκωμένη κοιλίτσα δηλαδή; Και θα σου πούμε ευθύς αμέσως για ποιον λόγο κάνουμε αυτές τις εικασίες. Βλέπεις η μαμά της Meghan Markle, Doria Ragland, φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά με μία κίνηση της.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που μισούν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Αφενός η 62χρονη σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη Daily Star (απόδειξη πρώτη), αφετέρου εθεάθη να κάνει μαθήματα παιδικής φροντίδας, κοντά στο σπίτι της στο Los Angeles. Όπως καταλαβαίνεις η κίνηση της αυτή έχει κάνει όλους τους fans της βασιλικής οικογένειας να πιστεύουν πως ετοιμάζεται για το εγγονάκι της. Τα μαθήματα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται στο Cradle Company στην Pasadena, διδάσκουν ζωτικές ικανότητες -όπως οι πρώτες βοήθειες- από τοπικούς ειδικούς και θα μπορούσαν σίγουρα να είναι χρήσιμες με ένα νέο μωρό στην οικογένεια.

«Δύο δάσκαλοι, ο Brandi και η Hannah, εκπαιδεύουν τη Doria στο σπίτι της για περίπου μισή ώρα, προκειμένου να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα», δήλωσε μία πηγή. «Η Meghan θέλει να αποφύγει την πρόσληψη προσωπικού, εάν είναι δυνατόν, μόλις γεννηθεί το πρώτο παιδί της, οπότε η σκέψη να έχει η μητέρα της μαζί της και να αναλάβει το ρόλο της νοσοκόμου είναι η καλύτερη δυνατή λύση».

Μάλλον το royal baby είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε.

Διάβασε ακόμη: Ο πρίγκιπας Κάρολος «σπάει τη σιωπή» του, και μιλάει πρώτη φορά για τη Meghan Markle