Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε! Αυτήν τη Δούκισσα υποστηρίζει στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε! Αυτήν τη Δούκισσα υποστηρίζει στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί

Τι ανέφερε η μονάρχης;

Εδώ και καιρό φημολογείται πως η Kate Middleton και η Meghan Markle, βρίσκονται σε μία κόντρα για το ποια από τις δύο είναι η καλύτερη Δούκισσα του Παλατιού. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η κόντρα τους έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τον Harry και τον William να ψάχνουν τον ιδανικό τρόπο για να παρέμβουν.

Στο μεταξύ η Βασίλισσα Ελισάβετ κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά, μιας και όπως καταλαβαίνεις αυτήν τη στιγμή αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας τους. Τόσο η Meghan, όσο και η Kate, είναι απελπισμένες και προσπαθούν αποδείξουν πως μία από αυτές είναι η αγαπημένη μεγάλη κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως εκείνη πρέπει να παραμείνει ουδέτερη.

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που μισούν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Ποια είναι λοιπόν η αγαπημένη της; Καμία από τις δύο, μιας και η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να κρατήσει ουδέτερη στάση, όσον αφορά στην κόντρα τους. Σύμφωνα με το In Touch, η 92χρονη προσπαθεί να μην κάνει διακρίσεις και χάρες, όταν πρόκειται για την Δούκισσα του Cambridge, αλλά και τη νεοσύστατη Δούκισσα του Sussex.

Ό,τι κάνει για την μία, κάνει και για την άλλη και να μοιράζει τον χρόνο της ισότιμα και στις δύο. Στο Balmoral στις 26 Αυγούστου κάθισε στο πίσω μέρος του αμαξιού της με την Kate, ενώ στις 14 Ιουνίου ταξίδεψε με τρένο στο Cheshire, με τη Meghan Markle. Πάντα προσπαθεί να μην μειώνει τη μία στα μάτια της άλλης και να τις έχει στο ίδιο βάθρο. Το αν θα πετύχει βέβαια να κατευνάσει την μεταξύ τους κόντρα, χωρίς να συμβεί τίποτα σοβαρό, θα το δούμε στην πορεία.

Δες και αυτό: Η κίνηση της μαμάς της Meghan Markle, φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης