Ο χωρισμός των Brangelina και η νέα σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από αυτόν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο χωρισμός των Brangelina και η νέα σχέση που δημιουργήθηκε μέσα από αυτόν

Να και κάτι που δεν περιμέναμε

Τρεις ημέρες μας χωρίζουν από την ημέρα που πριν δυο χρόνια η Angelina Jolie έτσι απλά (και χωρίς καν να μας προειδοποιήσει κάπως) ανακοίνωσε πως χωρίζει από τον Brad Pitt, κατηγορώντας τον παράλληλα για απιστία και ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα είχε κυκλοφορήσει είδηση που ανέφερε πως ο ηθοποιός φώναξε στην σύζυγό του και βιαιοπράγησε κατά του γιου τους Maddox, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι με την υπομονή της Angie.

Φυσικά όλα αυτά ελέγχθηκαν από ειδικούς, πέρασαν από τους αρμόδιους ανθρώπους και επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα, πως ο Brad Pitt δεν σήκωσε ποτέ χέρι επάνω στον γιο τους, αλλά και σε κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά. Ήταν ένα ψέμα, που ποτέ δεν μάθαμε γιατί ειπώθηκε (ίσως για να πάρει εκείνη μόνιμα την επιμέλεια). Τώρα σχεδόν δύο χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα, μαθαίνουμε πως ο χωρισμός αυτός γέννησε μία καινούργια σχέση και μάλιστα πολύ δυνατή.

Μην ξεγελιέσαι δεν αναφερόμαστε σε κάποια ερωτική σχέση, αλλά στην σχέση Angelina-Maddox, η οποία από εκείνο το περιστατικό κι έπειτα δυνάμωσε πάρα πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life η Angelina Jolie και ο Maddox έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά και το διαζύγιο καθόλου δεν επηρέασε τη σχέση τους. Αντιθέτως, ενώ ήταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλο, από τον χωρισμό και έπειτα η σχέση αυτή δυνάμωσε και έγινε καλύτερη από πριν.

Γνωρίζεις βέβαια πως ο Maddox από το 2016 κι έπειτα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πατέρα του και σχεδόν δεν λένε ούτε γεια. Ο 17χρονος πλέον ακολουθεί μόνο την Angelina και σύμφωνα με πηγές της έχει σταθεί πολύ στον χωρισμό της. Βλέπεις ήταν πάντα ένα πολύ ώριμο για την ηλικία του παιδί και τώρα κατάφερε να το αποδείξει, μένοντας στο πλευρό της μητέρας του και στηρίζοντάς τη σε όλες τις αποφάσεις της.

Διάβασε ακόμη: Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον Johnny Depp; Αυτό το δημοσίευμα δεν το πιστεύουμε με τίποτα

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr