Αυτή η καλλονή είναι κόρη διάσημου ζευγαριού και σίγουρα δεν θα τη βρεις αμέσως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η καλλονή είναι κόρη διάσημου ζευγαριού και σίγουρα δεν θα τη βρεις αμέσως

Μα έχει γίνει μία κούκλα

Τι και αν είναι μόνο 15 ετών; Η κόρη του διάσημου ζευγαριού έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, έχει γίνει μία κούκλα και στέκεται επάξια δίπλα στους γονείς της σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μάλιστα στις δύο πρόσφατες εξόδους της στη Νέα Υόρκη, μπορούμε με βεβαιότητα να σου πούμε, πως μας θάμπωσε με την ομορφιά της και το γούστο της φυσικά.

Η Carys έδωσε το παρών μαζί με την μαμά της στην επίδειξη μόδας του Michael Kors για την Άνοιξη του 2019 και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Είναι αλήθεια πως δεν μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια από τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις της μας άρεσε πιο πολύ, είναι όμως σίγουρο, πως όσο μεγαλώνει γίνεται η ίδια η μαμά της, που ακόμη και στα 48 της είναι μία θεότητα.

Σε περίπτωση που ακόμη δεν την έχεις καταλάβει από την κεντρική φωτογραφία να σου πούμε, πως η Carys είναι η 15χρονη κόρη της Catherine Zeta Jones και του Michael Douglas και κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε πως έχει βγει τόσο όμορφη. Τα γονίδια βλέπεις έκαναν καλά τη δουλειά τους. Η 48χρονη ηθοποιός ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο από τη διαδρομή τους προς το show του Michael Kors (πόσο πολύ μοιάζουν;), αλλά και μία φωτογραφία της Carys από το κόκκινο χαλί με το total look της.


https://www.instagram.com/p/BnoH-XulLAY/?utm_source=ig_embed_loading

Μαμά και κόρη υπέροχες, πανέμορφες και εκθαμβωτικές!


https://www.instagram.com/p/Bnpbnf5gMP8/?utm_source=ig_embed_loading

Δες και αυτό: Το λες και ανατριχιαστικό, αυτό που μόλις έκανε η Khloe Kardashian