Η Μαρία Κορινθίου μόλις μας αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Μαρία Κορινθίου μόλις μας αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Και ναι, ανυπομονούμε πολύ

Η Μαρία Κορινθίου σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες στην ελληνική showbiz και μας αρέσει για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Είναι ένα κορίτσι με χιούμορ, της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και μας αρέσει που ό,τι και αν κάνει το υποστηρίζει μέχρι τέλους. Πρόσφατα την απολαύσαμε στο θέατρο, στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», όπου υποδύθηκε την Μαρίνα, σαν άλλη Μάρθα Καραγιάννη.

Δεν θα σου κρυφτούμε, μας άρεσε πολύ και της έμοιαζε εκπληκτικά. Τώρα η μελαχρινή ηθοποιός μας αποκάλυψε το επόμενο της επαγγελματικό βήμα και ανυπομονούμε διπλά γι’ αυτό που έρχεται. Μέσα από τα stories της στο Instagram η ηθοποιός μας μαρτύρησε τη συμμετοχή της σε μία νέα θεατρική παράσταση ενδεχομένως, στην οποία θα ενσαρκώσει μία πολύ αγαπημένη ηθοποιό.

Φήμες αναφέρουν πως η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί την Κατερινιώ Φουρτουνάκη, που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ελληνική ταινία «η Νεράιδα και το παλικάρι». Μια τέτοια φωτογραφία ανέβασε στο account της η Μαρία, γράφοντας μάλιστα επάνω: «news are coming soon» (aka νέα έρχονται πολύ σύντομα).

mariakorinthiou 41303002 679700145762399 3625333384015068941 n

Για να δούμε, τι θα δούμε αυτήν τη φορά;

Διάβασε ακόμη: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου για την επέτειο του γάμου της