Η αποκάλυψη της Kourtney Kardashian στο KUWTK είναι κάτι απρόσμενο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Kourtney Kardashian στο KUWTK είναι κάτι απρόσμενο

Ακόμη δεν πιστεύουμε ότι το είπε

Το KUWTK στα επόμενα επεισόδια του μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και έχουμε αρχίσει να αγχωνόμαστε κάπως για ό,τι πρόκειται να συμβεί. Μετά την κάπως ανατριχιαστική απόφαση της Khloe Kardashian σχετικά με την κόρη της True, έρχεται η Kourtney να κάνει μια ανακοίνωση, που πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε.

Όπως ήδη προφανώς γνωρίζεις, η Kourtney έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick. Καλά ως εδώ; Η reality star στο trailer του νέου επεισοδίου λέει πως έχει στο μυαλό της να κάνει ακόμη παιδιά. Ναι, καλά διάβασες. Η 37χρονη star δήλωσε πως θέλει να επεκτείνει και άλλο την οικογένειά της και πως ναι θα ήθελε παραπάνω από ένα παιδί ακόμη.



Η Kourt δηλώνει ξεκάθαρα πως η μητρότητα είναι για εκείνη κάτι πολύ σημαντικό και πως θα ήθελε στο άμεσο μέλλον να προσθέσει και άλλα μέλη στην δική της οικογένεια και να χαρίσει στα παιδιά της και άλλα αδερφάκια. Αυτό το βίντεο βέβαια για το επεισόδιο που θα προβληθεί, έχει γυριστεί αρκετούς μήνες τώρα και προτού εκείνη και ο φίλος της Younes Bendjima χωρίσουν.

Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτήν την εξέλιξη, δεν γνωρίζουμε αν τα σχέδια της Kourtney περί οικογένειας έχουν αλλάξει, όμως έχει αναφέρει ξανά στο παρελθόν, πως το να κάνει ένα ακόμη παιδί βρίσκεται οπωσδήποτε στα σχέδια της. Τώρα αν αυτά τα σχέδια είναι μακρινά ή επείγουν δεν το γνωρίζουμε καθόλου.

Υπομονή γιατί θα μάθουμε σύντομα όμως!

Δες και αυτό: Το λες και ανατριχιαστικό, αυτό που μόλις έκανε η Khloe Kardashian