Γάμος έκπληξη για το διάσημο ζευγάρι! Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι δύο stars παντρεύονται

Γάμος έκπληξη για το διάσημο ζευγάρι! Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι δύο stars παντρεύονται

Που απαθανατίστηκε το διάσημο ζευγάρι;

Έχουν περάσει κάποιοι μήνες από την ημέρα που ο νεαρός τραγουδιστής, ανακοίνωσε στο Instagram, πως εκείνος και η καλλονή σύντροφός του αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Ήταν μία είδηση που μας ξάφνιασε αρκετά και που στην αρχή νομίζαμε πως πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα. Τελικά όχι, ο αρραβώνας ίσχυε κανονικά και πλέον είμαστε και πάρα πολύ κοντά στον γάμο.

Ναι είχε αναφερθεί και πιο πριν, όμως πλέον έχουμε αποδείξεις, πως ο γάμος του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο εθεάθησαν να φτάνουν σε ένα δικαστήριο, στο τμήμα που εκδίδονται οι άδειες γάμου, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Διάβασε ακόμη: Μόλις συνειδητοποιήσαμε γιατί η Selena Gomez χώρισε τον Justin Bieber

Ο Justin μάλιστα σύμφωνα με έναν μάρτυρα, έδειχνε τρομερά συγκινημένος, ενώ οι πληροφορίες του TMZ αναφέρουν πως τον είδαν να κλαίει και να λέει χαρακτηριστικά στη Hailey: «Ανυπομονώ να σε παντρευτώ μωρό μου». Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμη για το θέμα του γάμου του, όμως είναι πια σίγουρο, πως αυτός θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ’ όσο περιμένουμε.

Δες και αυτό: Ο sexy ηθοποιός κάνει διακοπές στη Μύκονο, και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του