Δύσκολες στιγμές για την Angie: Οι ενοχές και οι τύψεις που βασανίζουν την ηθοποιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δύσκολες στιγμές για την Angie: Οι ενοχές και οι τύψεις που βασανίζουν την ηθοποιό

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Μπορεί το διαζύγιο αυτό να αφορά κατά βάση την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, είναι όμως ξεκάθαρο, πως αυτό επηρεάζει άμεσα και τα έξι τους παιδιά. Ποιος χωρισμός άλλωστε δεν είναι άσχημος για ένα παιδί, οποιασδήποτε ηλικίας και αν είναι; Και λίγο πριν ολοκληρωθεί ένας χρόνος από τον χωρισμό του ζευγαριού, νέες πληροφορίες αναφέρουν, πως η Angelina έχει μεγάλο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life, η Angie έχει πολλές ενοχές και τύψεις που έχει βάλει τα παιδιά της σε μία τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία, όπως αυτή του χωρισμού και γι’ αυτό προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να κάνει κάπως καλύτερη και πιο «φωτεινή» τη ζωή τους.

Δες ακόμη: Άβολο! Η νέα κίνηση του Brad Pitt λίγο πριν την «επέτειο χωρισμού» μας μπέρδεψε

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, όσο η Angie και ο Brad μεγαλώνουν την κόντρα τους σχετικά με το διαζύγιο, τόσο εκείνη έρχεται πιο κοντά με τα παιδιά της. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει απαθανατιστεί έξω μαζί τους πολλές φορές, προσπαθώντας να καλύψει τον χαμένο χρόνο ανάμεσα τους. Οι πληροφορίες του εν λόγω site αναφέρουν, πως η 43χρονη νιώθει ενοχές για το τραύμα που τους έχει δημιουργήσει και γι’ αυτό προσπαθεί όσο μπορεί να είναι μαζί τους.

Ο Brad πάλι δεν γνωρίζουμε τη θέση κρατάει σε όλο αυτό το θέμα και αν νιώθει ένοχος ή υπόλογος στα παιδιά του για την κατάσταση αυτή, όμως για την ώρα δείχνει να είναι καλά. Το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε στην πορεία.

Μάθε και αυτό: Αυτή είναι η πιο εξωφρενική είδηση που διαβάσαμε και αφορά την Angelina Jolie και τον Justin Theroux