Η δίαιτα της Meghan Markle: 5 πράγματα που λατρεύει να τρώει η Δούκισσα του Sussex

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δίαιτα της Meghan Markle: 5 πράγματα που λατρεύει να τρώει η Δούκισσα του Sussex

Και όμως τρώει κάτι που δεν πάει το μυαλό σου

Μπορεί η Meghan Markle να είναι σύζυγος του πρίγκιπα Harry ήδη τους τελευταίους τρεις μήνες, όμως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη και που φυσικά θέλουμε πολύ να μάθουμε. Όπως ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, τι της αρέσει να τρώει για πρωινό κλπ.

Και αν νόμιζες πως δεν θα καταφέρουμε να μάθουμε έκανες μεγάλο λάθος, μιας και σου έχουμε όχι μία, αλλά 5 αγαπημένες διατροφικές συνήθειες της Meghan Markle, που πρέπει να ξέρεις. Μάλιστα με μία από αυτές θα ξαφνιαστείς αρκετά, μη πεις πως δεν σε προειδοποιήσαμε.

Αυτό το είδες; Η Meghan Markle κέρδισε την αγάπη του George και της Charlotte, κάνοντας κάτι απρόσμενο

  • Πίνει πάντα ζεστό νερό με λεμόνι
    Ό,τι και να έχει διαλέξει για πρωινό (θα το μάθεις παρακάτω), η Meghan Markle πίνει πάντα ένα ποτήρι ζεστό νερό με στυμμένο λεμόνι. Αυτό το ρόφημα σε βοηθάει να χάσεις βάρος, να κάνεις αποτοξίνωση και βοηθάει επίσης και στην πέψη σου. Μην ξεχνάς επίσης πως είναι πλούσιο σε βιταμίνη C.
  • Τρώει φρούτα για πρωινό
    Τα φρούτα παίζουν πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στο πρωινό γεύμα της Meghan. Αυτά μπορούν να συνοδεύονται είτε με μέλι, είτε με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς ή ακόμη και με βρώμη.
  • Λατρεύει την ομελέτα με τυρί
    Η πρωτεΐνη βρίσκεται μπόλικη στη διατροφή της Δούκισσας του Sussex, και αυτή φροντίζει να την παίρνει τρώγοντας αυγά και κυρίως ομελέτα με τυρί.
  • Μίλησε κανείς για τηγανιτές πατάτες;
    Ποιος είπε πως η Δούκισσα του Sussex δεν τρώει τηγανιτές πατάτες; Τρώει και αυτή είναι μάλιστα η ένοχη ευχαρίστησή της. Πιο συγκεκριμένα λατρεύει τις πολύ λεπτοκομμένες τηγανιτές πατάτες και της αρέσει να μοιράζεται το φαγητό με τους φίλους της.
  • Της αρέσει το κρασί
    Θυμάσαι το blog της Meghan Markle το The Tig; Την ονομασία του είχε πάρει από τη αγαπημένη μάρκα κρασιού της Δούκισσας του Sussex. Στο παρελθόν μάλιστα έχει πει: «Φυσικά και θα πιώ ένα ποτήρι κρασί. Είναι υπέροχο και το απολαμβάνω. Κάνε τα πράγματα που σου αρέσουν με ή χωρίς λόγο». Το αγαπημένο της είναι το κόκκινο, όμως το καλοκαίρι και όταν είναι με φίλους, προτιμάει το ροζέ.

Διάβασε ακόμη: Acai bowl αλά Meghan Markle με 4 υλικά και απίθανη γεύση