Oops! Η Kate Middleton μόλις αποκάλυψε το παρατσούκλι του William

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Η Kate Middleton μόλις αποκάλυψε το παρατσούκλι του William

Πως αυτοαποκαλείται το πριγκιπικό ζεύγος;

Είναι αλήθεια πως τα άτομα της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν και πολλή μεγάλη φαντασία όσον αφορά σε παρατσούκλια και χαϊδευτικά ονόματα, όμως όπως και να έχει είναι πολύ γλυκό που δεν χρησιμοποιούν πάντα τα ονόματά τους, όταν ο ένας απευθύνει τον λόγο στον άλλο. Πρόσφατα, στη παράσταση του Hamilton, μάθαμε πως αποκαλεί η Meghan Markle τον Harry –με την αντίδρασή της να γίνεται viral- ενώ είχαμε ήδη μάθει και το παρατσούκλι της Kate από τον Harry.

Πως αποκαλεί όμως η δούκισσα του Cambridge τον πρίγκιπα William και πως εκείνος τη σύζυγό του; Κάποια στιγμή το 2016 το Grazia U.K.αναφέρει πως στο Chelsea Flower Show, η Kate Middleton, ακούστηκε να λέει στον σύζυγό της, όταν εκείνος τη ρώτησε για ένα φυτό: «Μωρό μου (babe, για την ακρίβεια) έχουμε από αυτά. Έχουμε πολλά από αυτά!».

Αυτό το διάβασες; Η Meghan Markle αποκάλυψε κατά λάθος το παρατσούκλι του Harry, και η αντίδραση της ήταν ανεκτίμητη

Ωστόσο οι απόψεις διίστανται κάπως, αφού ο Mick Conway ανέφερε στο Hello!, πως η δούκισσα αποκάλεσε τον άντρα της «αγάπη μου» (aka darling). Είτε ήταν “μωρό μου» είτε «αγάπη μου», η χειρονομία της Kate ήταν ειλικρινής και υπέροχη. Ο William ωστόσο δεν πάει πίσω, αφού κατά διαστήματα αποκαλεί την σύζυγό του, με τα ίδια χαϊδευτικά.

Εντάξει, λιώνουμε και μόνο στην σκέψη αυτή!

Δες και αυτό: Δεν βγάζει μόνο το σκύλο βόλτα: Η κρυφή ζωή της Meghan Markle στο Λονδίνο μας εντυπωσίασε