Είχες παρατηρήσει την κίνηση που κάνει ο πρίγκιπας Harry όταν δεν είναι μαζί του η Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είχες παρατηρήσει την κίνηση που κάνει ο πρίγκιπας Harry όταν δεν είναι μαζί του η Meghan Markle;

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τι σημαίνει η χειρονομία

Ο πρίγκιπας Harry όταν απαθανατίζεται σε κάποια εμφάνισή του χωρίς τη Meghan Markle κάνει πάντα μία συγκεκριμένη κίνηση, την οποία ίσως και να έχεις παρατηρήσει πολλές φορές και να μην έχεις δώσει τη δέουσα σημασία. Αυτή όμως η κίνηση έγινε και στην τελευταία του εμφάνιση και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να μην τη σχολιάσουμε.

Όπως σου είπαμε λοιπόν και ίσως έχεις παρατηρήσει ο πρίγκιπας Harry κάθε φορά που κάνει solo εμφανίσεις, συνηθίζει να πιάνει και να τρίβει το δάχτυλο όπου είναι τοποθετημένη η βέρα του γάμου του με την Meghan Markle. Καθώς λοιπόν έμπαινε εχθές στο εκπαιδευτικό κέντρο Royal Marines Commando Training Center έκανε ξανά αυτήν την κίνηση. Και αναρωτιόμαστε, συμβολίζει κάτι σε σχέση με τον γάμο του;


https://www.instagram.com/p/BnwWgggBbKy/?utm_source=ig_embed_loading

Η εμπειρογνώμονας της γλώσσας του σώματος, Judi James, δήλωσε στην Express, «οι άνδρες συχνά απαθανατιζονται να παίζουν με τους βέρες τους», αλλά η χειρονομία του Harry δεν προκαλεί ανησυχίες. Στην πραγματικότητα, η επαφή του με το δαχτυλίδι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα γλυκό μήνυμα ότι του λείπει η σύζυγός του.

Ο πρίγκιπας Harry σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα μπορεί να κάνει αυτήν τη κίνηση για δύο λόγους, είτε γιατί του λείπει η Meghan, είτε γιατί είναι αγχωμένος και υπό πίεση όταν έχει κάποια βασιλική υποχρέωση. Το γεγονός ότι ο δούκας δημιουργεί ένα φράγμα με τα χέρια του καθώς φτάνει στο δαχτυλίδι του μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι του λείπει η υποστήριξη της συζύγου του.

«Είναι επίσης καλό που ο Harry μόνο παίζει με το δαχτυλίδι του. Εάν το τραβούσε και το έβγαζε, αυτό πιθανότατα θα σήμαινε «μια ρήξη ή ένα διαζύγιο», πρόσθεσε η James.

Δες ακόμη: Ο πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια, κι εμείς θυμόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του με τη Meghan