Δες το νυφικό της Υβόννης Μπόσνιακ

Δες το νυφικό της Υβόννης Μπόσνιακ

Μαγευτική ομορφιά

Σε μία παραμυθένια τελετή σε ένα καταπράσινο κτήμα στη Βαρυμπόμπη, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, πριν από περίπου μιάμιση ώρα ενώθηκαν για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τις πρώτες φωτογραφίες είδαμε μέσα από το Instagram account του σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, ενώ λίγο αργότερα ζουμάροντας σε ένα βίντεο, μας έδωσε μια ιδέα από το νυφικό της Υβόννης.

Η πρώτη εικόνα μας άρεσε πολύ και περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε τη νύφη από κοντά. Και όπως καταλαβαίνεις τα λόγια είναι περιττά γι’ αυτό που αντικρύσαμε. Η Υβόννη Μπόσνιακ σχεδίασε μόνη της το νυφικό και πολύ μας άρεσε αυτό και μέχρι να πετύχει το ιδανικό και αυτό που ονειρευόταν να φορέσει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδίασε 12 κομμάτια.

Από τα 12 όμως αυτά κατέληξε πράγματι στο πιο όμορφο και πιο κατάλληλο για την περίσταση. Στην φωτογραφία μοιάζει να είναι δύο κομμάτια (top και φούστα) όμως δεν θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά. Ήταν σε μία γλυκιά creme απόχρωση, ενώ συνοδευόταν και από ένα μακρύ πέπλο που στόλιζε το updo που επέλεξε να κάνει η Υβόννη στα μαλλιά της.


https://www.instagram.com/p/BnwYCiulEEZ/?utm_source=ig_embed_loading

Για πες μας τη γνώμη σου, πως σου φαίνεται;

Δες και αυτό: Ρέμος-Μπόσνιακ: Οι διάσημοι που παρευρέθηκαν στον γάμο του ζευγαριού