Throwback Sunday: Η tbt φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη από τον γάμο της

Throwback Sunday: Η tbt φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη από τον γάμο της

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο η Ελένη Τσολάκη έπαψε να βρίσκεται στο club των single κοριτσιών της ελληνικής showbiz και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη. Ο γάμος τους ήταν πραγματικά σαν παραμύθι κι εμείς κάνουμε μαζί της ένα flashback. Θυμόμαστε την υπέροχη δεξίωση, αλλά και το μοναδικό υπερτέλειο νυφικό της, που σχεδίασε για εκείνη η Μαρία Κονίδη και τους ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Η Ελένη Τσολάκη από την άλλη, έκανε το δικό της throwback στο Instagram και ανέβασε στο account της μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα. Το στιγμιότυπο είναι από τον πρώτο χορό με τον σύζυγό της και στη λεζάντα της έγραψε: «Πριν ενα χρονο...τετοια μερα ζησαμε τη πιο ομορφες μας στιγμες!!!???Να αγαπατε τους ανθρωπους σας κ να το λετε!!! #love #happy #couplegoals❤ #smile #family #myman».


https://www.instagram.com/p/BZHCZl5gQG9/?utm_source=ig_embed_loading

Στη photo gallery παρακάτω θα δεις την φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη στο λογαριασμό της, όμως σου φρεσκάρουμε λίγο και την μνήμη με μερικές αναρτήσεις των καλεσμένων που έδωσαν το παρών στην πιο ευτυχισμένη μέρα της.


https://www.instagram.com/p/BZHHGWVHC1Y/?utm_source=ig_embed_loading


https://www.instagram.com/p/BZIhJoKni5g/?utm_source=ig_embed_loading

Δες και αυτό: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει για πρώτη φορά κι επίσημα με τον σύντροφό της