Η Angelina Jolie έκανε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της ever, μετά τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie έκανε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της ever, μετά τον χωρισμό

Αν όχι την πιο sexy

Πριν από δύο χρόνια Angelina Jolie και Brad Pitt πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους αυτό βέβαια δεν ήταν τόσο εύκολο γι’ αυτούς, έχοντας έξι παιδιά, με αποτέλεσμα ακόμη να μην έχει βγει μία τελική απόφαση που να βολεύει και τους δυο τους.

Ο καιρός περνά οι δύο stars συνεχίζουν τη ζωή τους, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει βρει μία νέα καινούργια σταθερή σχέση. Φλερτ υπάρχουν πολλά, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δυο είναι ακόμη single. Για την Angelina Jolie βέβαια δεν παίρνουμε και όρκο για να είμαστε ειλικρινείς. Τουλάχιστον μετά την τελευταία της εμφάνιση, τα πράγματα μοιάζουν να έχουν αλλάξει κάπως.

Ή έτσι πιστεύουμε, βλέποντας την πρόσφατη φωτογραφία στην οποία και απαθανατίστηκε. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Cambodia και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε, πως αυτή ήταν η πιο sexy casual εμφάνιση της τα τελευταία δύο χρόνια. Η 42χρονη ηθοποιός φορούσε μία χακί φούστα με ένα τεράστιο και super sexy άνοιγμα μπροστά, μαύρο τοπ και μία εσάρπα τυλιγμένη στους ώμους της.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με nude γόβες και αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, ανέμελα και αέρινα. Δεν ξέρουμε τι λες εσύ, όμως εμάς μας άρεσε πολύ!

Δες ακόμη: Δύσκολες στιγμές για την Angie: Οι ενοχές και οι τύψεις που βασανίζουν την ηθοποιό