Επίθεση της Jennifer Aniston στον πρώην της Justin Theroux με τον πιο ανελέητο τρόπο

Επίθεση της Jennifer Aniston στον πρώην της Justin Theroux με τον πιο ανελέητο τρόπο

Η επίθεση ήταν διαφορετική από αυτό που φαντάζεσαι

Μπορεί το διαζύγιο της Jennifer Aniston από το Justin Theroux να είναι γεγονός, όμως οι σχέσεις των δύο πρώην δεν είναι αγγελικά πλασμένες.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, η σχέση των δύο ηθοποιών είναι τόσο τεταμένη το διάστημα αυτό, που η Aniston έχει περάσει στην επίθεση με σκοπό να καταστρέψει εντελώς την καριέρα που ο Theroux έχτισε στις πλάτες της.

Πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού αναφέρει πως η Jennifer επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να πετάξει τον Τheroux από τους χάρτες τους Hollywood:

«Η Jen κουράστηκε να βλέπει τον πρώην της να βγαίνει με κάθε ηθοποιό και μοντέλο του Hollywood με τέτοιο τρόπο που προσβάλλει το κοινό παρελθόν και το γάμο τους. Για το λόγο αυτό σκοπεύει να χρησιμοποιεί την επιρροή της για να εξαφανίσει το Theroux από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση».

Πάντως, για την ιστορία, ο εκπρόσωπος της Aniston διέψευσε το δημοσίευμα ενώ η ίδια δηλώνει πως δεν ασχολείται πια με την καριέρα του πρώην συζύγου της- ούτε θετικά, ούτε αρνητικά- αλλά έχει επικεντρωθεί στη δική της ζωή και καριέρα.

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η πιο εξωφρενική είδηση που διαβάσαμε και αφορά την Angelina Jolie και τον Justin Theroux