Η Kate Middleton έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες, όμως άλλος έκλεψε την παράσταση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες, όμως άλλος έκλεψε την παράσταση

Φαντάζεσαι κάποιον;

Ήταν 15 Ιουλίου, όταν η Kate Middleton έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, προτού επιστρέψει στην άδεια μητρότητας που έχει λάβει ως τον Οκτώβρη, από τότε που γέννησε τον πρίγκιπα Louis. Τότε την είδαμε μαζί με τη Meghan Markle, να παρευρίσκονται μόνες τους στον τελικό του Wimbledon για το 2018 και έκτοτε την χάσαμε. Φήμες ανέφεραν, πως πρόσφατα έκανε μία κρυφή έξοδο, με τον σύζυγό της και τον πρώην ιδιωτικό γραμματέα Miguel Head, χωρίς όμως να έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες.

Το Σάββατο που μας πέρασε και δύο μήνες μετά την έξοδό της με τη Meghan, η Kate Middleton κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στον γάμο της καλής της φίλης Sophie Carter, στο Norfolk. Μαζί της η Δούκισσα του Cambridge είχε τη Charlotte και τον George, όμως το άτομο που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν η Kate που είχαμε καιρό να δούμε.

Ο πρίγκιπας George φυσικά, που ήταν παραγαμπράκι στον γάμο της Sophie και του Robert Suggs, ήταν αυτός που για μία ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση, μιας κι έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την ιδιότητα του αυτή, σε αντίθεση με την μικρή Charlotte που δεν έδειχνε και πολύ ενθουσιασμένη με το όλο σκηνικό. Στον ίδιο γάμο παρευρέθηκε επίσης και ο αδερφός της Kate, James Middleton, ενώ η αδερφή της Pippa δεν έδωσε το παρών λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Η Kate Middleton, φορούσε ένα total μπλε outfit κι έδειχνε πολύ χαρούμενη και αρκετά ανανεωμένη στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε. Όσον αφορά ωστόσο στην είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της, εμείς στις εν λόγω φωτογραφίες δεν παρατηρήσαμε κάτι ύποπτο.

kate george

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Έγκυος και πάλι η Kate Middleton; Τα σημάδια και οι μαρτυρίες από το παλάτι