Η νέα αποκάλυψη για τον Τιτανικό που είδε το φως της δημοσιότητας, θα σε σοκάρει

Η νέα αποκάλυψη για τον Τιτανικό που είδε το φως της δημοσιότητας, θα σε σοκάρει

Και αυτό αλλάζει τα πάντα

Για πάνω από 100 χρόνια όλοι πιστεύαμε πως ο Τιτανικός, το «αβύθιστο πλοίο» βυθίστηκε, επειδή συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο. Ακόμη και η ταινία βασίστηκε σε αυτό το δεδομένο και μας έδειξε την Kate Winslet και τον Leonardo Di Caprio, να προσπαθούν να αποδράσουν από τα πλημμυρισμένα χαμηλότερα καταστρώματα, μόνο και μόνο για να πηδήξουν λίγο αργότερα στη θάλασσα.

Ωστόσο σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται «Τιτανικός: Η νέα απόδειξη», μία θεωρία υποστηρίζει πως μία τεράστια φωτιά ήταν τελικά υπεύθυνη για την βύθιση του πλοίου. Ένας ειδικός μάλιστα αναφέρει πως η φωτιά αυτή έκαιγε για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες σχεδόν και κανείς δεν την είχε πάρει είδηση.

Διάβασε ακόμη: Αυτή η κομμένη σκηνή του Τιτανικού, είναι ακόμη πιο στενάχωρη από το κανονικό τέλος της ταινίας

Ο δημοσιογράφος Senan Molony, που μελετούσε φωτογραφίες του καραβιού, πριν αυτό αποπλεύσει από το Belfast, παρατήρησε κάποια μαύρα σημάδια κοντά στο ίδιο σημείο που χτυπήθηκε και από το παγόβουνο. «Εξετάζουμε την ακριβή περιοχή όπου το παγόβουνο χτύπησε το πλοίο και φαίνεται ότι έχουμε μια αδυναμία ή βλάβη σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος, προτού να φύγει ακόμη και από το Belfast.

Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι τα σημάδια αυτά δείχνουν πυρκαγιά σε ένα από τα λεβητοστάσια, γεγονός που μπορεί να έχει αποδυναμώσει τη χαλύβδινη κατασκευή του πλοίου, με αποτέλεσμα το παγόβουνο να το ανοίξει στα δύο», ανέφερε ο ίδιος δημοσιογράφος.

Όσες φορές και αν το διαβάσουμε, τόσο πιο πολύ θα μας φαίνεται απίστευτο. Είναι όμως αυτή η πραγματική αλήθεια;

Αυτό το είδες; Η Kim Kardashian είναι εντελώς αγνώριστη σε φωτογραφία του 2007


Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr