«Το τατουάζ»: Το μοιραίο ραντεβού και οι απειλές θα φέρουν τα πάνω- κάτω

«Το τατουάζ»: Το μοιραίο ραντεβού και οι απειλές θα φέρουν τα πάνω- κάτω

Οι εξελίξεις θα ανατρέψουν τα δεδομένου του πρώτου κύκλου.

Οι ήρωες της σειράς του Alpha θα έρθουν αυτή την εβδομάδα αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Ο Ορφέας πέφτει θύμα απειλών, αφού κάποιος γνωρίζει όλα όσα έχει κάνει.

Η αστυνομικός Τατιάνα δεν θα ηρεμήσει εάν δεν ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο «Γενάρης» που σκοτώνει ανυποψίαστες γυναίκες. Μέσα από το ημερολόγιο της Τόνιας βρίσκεται στα ίχνη του Ορφέα. Η υποψία και οι ενδείξεις του DNA ότι ο Ορφέας μπορεί να είναι, εκτός όλων των άλλων, και ο βιαστής, οδηγούν την Τατιάνα στα επόμενα επεισόδια στο να στήσει ένα κόλπο προκειμένου το θύμα να μπορέσει να τον αναγνωρίσει. Ο Ορφέας αγνοεί το γεγονός πως έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας και γι' αυτή την υπόθεση. Την ίδια στιγμή, και ενώ παλεύει να σώσει τον γάμο του με την Ελένη, εκείνη θα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της, γεγονός που θα οδηγήσει αλλού τις εξελίξεις και θα δικαιώσει τον Ορφέα. Η Ελένη, καταρρακωμένη από αυτό που της συνέβη, παραιτείται και παρακαλεί τον νεαρό να μην επέμβει. Προτιμά να το ξεχάσουν και να πάνε παρακάτω.

Παράλληλα, το μπέρδεμα με το γενετικό υλικό που έχει δώσει στην Αστυνομία συνεχίζεται και το θέμα παίρνει διαστάσεις. Ο Ορφέας τις επόμενες ημέρες, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Ενώ ακόμη δεν έχει συνέλθει από τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του, λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα και με τρόμο συνειδητοποιεί ότι κάποιος ή κάποιοι γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του και ξεκινάει ;μια αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλύψει από πού προέρχεται ο κίνδυνος που πλέον τον απειλεί. Ο ίδιος υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά σημειώματα κρύβεται η Τατιάνα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω του, αλλά αγνοεί ότι είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Συγχρόνως, ενώ η Ελένη βοηθάει τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα, το φλερτ και η έλξη ανάμεσα τους είναι πλέον φανερή! Την επόμενη μέρα, ο Ορφέας λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Μάλιστα, οι εκβιαστές, του κλείνουν ραντεβού στον τάφο της μητέρας του και εκείνος προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μυστήριο πηγαίνει. Τρομοκρατημένος περιμένει να εμφανιστεί ο άνθρωπος που τον απειλεί, αλλά φαίνεται ότι η πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω του είναι πιο ύπουλη απ' ό,τι φαντάζεται.

Δες και αυτό:

Πιο ανανεωμένη από ποτέ! Η Jennifer Aniston σε μία σπάνια έξοδο με την κολλητή της