Σπάνια έξοδος για το διάσημο ζευγάρι, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σπάνια έξοδος για το διάσημο ζευγάρι, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του

Και είναι full in love

Εδώ και πέντε χρόνια, το διάσημο ζευγάρι κρατούσε κρυφή την σχέση του και πάντα απέφευγε να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική τους ζωή. Πριν όμως από περίπου έναν χρόνο ο φωτογραφικός φακός, κατόρθωσε επιτέλους να τους απαθανατίσει μαζί σε μία παραλία, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζαμε.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δεν χορταίνουμε να τους κοιτάζουμε, κάθε φορά που ο φακός τους απαθανατίζει μαζί. Είναι γεγονός πως οι φορές αυτές είναι πολύ σπάνιες και γι’ αυτό οι φωτογραφίες τους είναι αν μη τι άλλο συλλεκτικές.

Όπως καταλαβαίνεις το ίδιο ισχύει και γι’ αυτήν τους την συνάντηση-έξοδο, η οποία συνέβη μετά από πάρα πολύ καιρό (ή τουλάχιστον εμείς τους βλέπουμε μετά από καιρό). Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx εθεάθησαν να βγαίνουν από ένα ξενοδοχείο στην Ατλάντα, προσπαθώντας ωστόσο να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Κάτι που δεν το πέτυχαν ιδιαίτερα, αφού ο φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

katie holmes

Οι δύο ηθοποιοί ήταν αρκετά casual ντυμένοι, έδειχναν όμως πολύ ευδιάθετοι. Μπορεί να μην κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, όμως ο έρωτας τους δεν κρυβόταν. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013, όμως μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει καμία κοινή δημόσια εμφάνιση. Όσες φορές έχουν απαθανατιστεί από τον φακό είναι σε παπαρατσικές φωτογραφίες.

Όπως και να ‘χει ωστόσο οι δύο stars είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ και οποιαδήποτε φήμη κυκλοφόρησε περί απιστίας και χωρισμού παρέμεινε απλά φήμη.

Δες και αυτό: Η φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού Katie Holmes «βγάζει μάτι»

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr