GNTM: Τα μοντέλα παρέλασαν και το Twitter «έδωσε ρέστα» στο χθεσινό επεισόδιο

GNTM: Τα μοντέλα παρέλασαν και το Twitter «έδωσε ρέστα» στο χθεσινό επεισόδιο

Είναι ξεκάθαρα η ένοχη απόλαυσή μας

Ξημέρωσε Τρίτη, η δεύτερη μέρα της εβδομάδας, όμως καθόλου δεν μας νοιάζει που είμαστε ακόμη στην αρχή γιατί εχθές είχε νέο επεισόδιο στο Next Top Model και αυτό έδωσε λίγο νόημα στη μουντή φθινοπωρινή Δευτέρα μας. Ναι το ομολογούμε, το GNTM είναι η ένοχη απόλαυσή μας και καθόλου δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε.

Η χθεσινή οντισιόν πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Έχεις ακούσει σίγουρα τα σχόλια που γίνονται στα social media για τις Θεσσαλονικές και το πώς βάφονται και ντύνονται για να πάνε για έναν καφέ. Και δεν λέμε, δικαίωμά τους είναι, όμως κάποιες φορές η υπερβολή χτυπάει κόκκινο. Και εχθές υπήρξαν πολλά τέτοια περιστατικά.

Την παράσταση αδιαμφισβήτητα έκλεψε η κοπέλα με την υπερβολική αυτοπεποίθηση και αλαζονεία, όπως χαρακτηριστικά είπαν οι κριτές, αλλά συγκινηθήκαμε ιδιαίτερα με την 20χρονη Άννα που μεγάλωσε χωρίς γονείς. Ασχολίαστη φυσικά από τους χρήστες του Twitter δεν πέρασε η ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Βίκυ Καγιά, πως είναι από άλλη δεκαετία, αλλά και οι πόζες που η έδειξε η δεύτερη σε ένα επίδοξο μοντέλο.

Δες παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets που είδαμε στον κυβερνοχώρο.

Δες ακόμη: Καταλάβαμε καλά; Μήπως η Selena Gomez με αυτήν τη δήλωση μας έδειξε πως σκέφτεται ακόμη τον Justin;