Spoiler Alert: Οι ανατροπές στο «Τατουάζ» και ο Ορφέας στο αστυνομικό τμήμα

Spoiler Alert: Οι ανατροπές στο «Τατουάζ» και ο Ορφέας στο αστυνομικό τμήμα

Η αστυνομία απέχει μόλις μία ανάσα από τη σύλληψη του «Γενάρη».

Δευτέρα εχθές και το τηλεοπτικό κοινό διχάστηκε ξανά μεταξύ του Next Top Model και του Τατουάζ. Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές για την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά καθώς η αστυνομία δείχνει να είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει τον «Γενάρη».

Ο Ορφέας προσπαθεί να κερδίσει ξανά πίσω την σύζυγό του, την ώρα που δέχεται τηλεφώνημα από τις φυλακές και ενημερώνεται πως η μητέρα του αυτοκτόνησε. Ο Τόνυ, από την άλλη, λίγο πριν κάνει εισαγωγή στην κλινική αποτοξίνωσης μαθαίνει πως θα γίνει πατέρας αλλά όχι από την ίδια την Τατιάνα. Εκείνη μπορεί να τον αγαπά αλλά είναι αμετανόητη.

Στο αποψινό επεισόδιο όμως «γεννάται» ένα νέο ειδύλλιο το οποίο θα δυσαρεστήσει αρκετά την Βέρα. Βλέπεις ο Νικόλας καταφέρνει να «ρίξει στα δίχτυα του» την συνεργάτιδα της αστυνόμου Τατιάνας Την ίδια ώρα, ο Ορφέας καλείται από εκείνη στο αστυνομικό τμήμα. Η Τατιάνα είναι πλέον μία ανάσα από τον Γενάρη.



Τέλος, η μικρή Λήδα αναζητά έντοντα τη μαμά της και ο Στέφανος καταστρώνει παρακολούθηση για να βρει πού μένει πλέον η ανιψιά του με την μαμά της. Δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Για δες και αυτό:

GNTM: Τα μοντέλα παρέλασαν και το Twitter «έδωσε ρέστα» στο χθεσινό επεισόδιο