Η Selena Gomez μόλις ανακοίνωσε κάτι, που δε θα σου αρέσει καθόλου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez μόλις ανακοίνωσε κάτι, που δε θα σου αρέσει καθόλου

Είναι αυτή η καλύτερη επιλογή της;

Η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά στη ζωή της και έχει πληγωθεί πολλές φορές από τον έναν και μοναδικό –τελικά- έρωτα της ζωής της. Όπως θα θυμάσαι ήταν πολλές φορές που μπήκε σε κάποια κλινική αποτοξίνωσης και αποθεραπείας και με γνώμονα το τι έχει περάσει, είναι κάτι για το οποίο την δικαιολογούμε. Τώρα πήρε και μία απόφαση για την ζωή της, η οποία δεν θα στο κρύψουμε μας στεναχώρησε αρκετά.

Μία φωτογραφία της Selena στο Instagram, ήταν αρκετή για να μάθουμε –όπως μας ανακοίνωσε δηλαδή- πως η νεαρή τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

Ναι καλά διάβασες, η Selena πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας εμάς και τους θαυμαστές της, με ένα παράπονο και μία πικρία. Όλα ξεκίνησαν, όταν η 26χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο account της, γράφοντας στη λεζάντα: «Mood lol (κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη σαν ηλίθια)». Λίγο αργότερα έκανε update στην ίδια φωτογραφία γράφοντας: «Κάνω ένα διάλειμμα από τα social media. Ξανά. Όσο ευγνώμων είμαι για τη φωνή που μας δίνουν τα social, τόσο ευγνώμων θέλω να είμαι και με τον εαυτό μου και ικανή να ζω την στιγμή και το τώρα. Η ευγένεια και το κουράγιο διαρκούν λίγο. Απλά θυμήσου, πως τα αρνητικά σχόλια μπορούν να πληγώσουν τα συναισθήματα όλων».


https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εμείς με τη σειρά μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στη Selena να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα και πάλι κοντά μας, ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια.

Bye Selly!

Δες και αυτό: Καταλάβαμε καλά; Μήπως η Selena Gomez με αυτήν τη δήλωση μας έδειξε πως σκέφτεται ακόμη τον Justin;