Η Beyoncé «κακοποιούσε» επί σειρά ετών συνεργάτιδά της: Οι απίστευτες καταγγελίες

Η Beyoncé «κακοποιούσε» επί σειρά ετών συνεργάτιδά της: Οι απίστευτες καταγγελίες

Τώρα εμείς τι να πιστέψουμε; 

Η παρακάτω είδηση είναι από αυτές που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις αλλά κατά βάθος ξέρεις ότι μπορεί και να είναι αληθινή. Διότι ως γνωστόν οι stars έχουν διάφορες παραξενιές, και συνήθως μία από αυτές είναι και οι πολύ κακοί τρόποι.

Μία πολύ παράξενη ιστορία βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, και έχει να κάνει με τη Beyonce και την πρώην συνεργάτιδά της Kimberly Thompson. Η Kimberly λοιπόν, η οποία ήταν η ντράμερ της διάσημης τραγουδίστριας, έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μιλάει για το πρώην της αφεντικό με τα χειρότερα λόγια!

507C346500000578 6202293 image a 2 1537802161125

Όπως τονίζει, η Bey, ήταν ένας άνθρωπος που είχε την ικανότητα να σου ρουφάει κάθε ευτυχία και χαρά (aka Παράφρονας)

giphy

και ότι έκανε τα πάντα προκειμένου να την μειώνει και να τη σαμποτάρει. Επιπροσθέτως, η Kimberly είχε μία γάτα, στην οποία η Bey έκανε μάγια (ναι ναι) ενώ μετά τη γάτα μάγεψε και εκείνη!

Όπως μάλιστα τονίζει, κάθε φορά που έκανε σχέση, η αφεντικίνα της ήταν εκεί για να της την καταστρέψει, ενώ την είχε παρενοχλήσει και σεξουαλικά! Το κερασάκι στην τούρτα-σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της-είναι ότι αποδίδει την αποτυχία της να στεριώσει σε μία δουλειά, στην παρέμβαση της ίδιας της Beyonce!

giphy 1

Η αλήθεια είναι ότι και μελιστάλαχτη δεν μας φαίνεται η Queen B αλλά εκεί με τα μάγια στη γάτα κάπου το έχασε. Σε κάθε περίπτωση, να πούμε ότι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.