Ο πρίγκιπας Harry είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει. Και ιδού οι αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει. Και ιδού οι αποδείξεις

Πώς κακομαθαίνει τη Meghan;

Σου έχουμε πει πολλές φορές πως ο πρίγκιπας Harry είναι το κρυφό royal crush μας και παρά το γεγονός πως πλέον είναι και επίσημα out of market εμείς θα πιστεύουμε για πάντα, πως είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της. Και η Meghan Markle τον έχει και τον χαίρεται, κι εκείνος της το δείχνει με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Αν ήταν και εμάς να μας κακομάθει κάποιος, τότε αυτός θα θέλαμε να είναι ο πρίγκιπας Harry. Ο Δούκας του Sussex είναι ο πιο δοτικός και τρυφερός σύζυγος και από τότε που παντρεύτηκε με την Meghan Markle, της το αποδεικνύει καθημερινά, ακόμη και με την πιο απλή κίνηση.

Διάβασε και αυτό: Η Meghan Markle είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και φάνηκε από αυτήν την κίνηση!

Μία πηγή μάλιστα ανέφερε αποκλειστικά στο Hollywood Life, πως ο Harry φροντίζει και προσέχει τη Meghan πιο πολύ από ποτέ. Μάλιστα αναφέρεται, πως της στέλνει λουλούδια κάθε εβδομάδα και πως όταν δεν έχουν κάποια κοινωνική υποχρέωση και μένουν σπίτι βλέποντας τις αγαπημένες τους σειρές, της κάνει το καλύτερο μασάζ στα πόδια.

Και σε ρωτάμε, τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει μία γυναίκα από το άλλο της μισό; Ο πρίγκιπας Harry είναι υπόδειγμα συζύγου και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και να το διαψεύσει κανείς.

Δες ακόμη: Η αντίδραση του Harry, όταν συναντά την Ελισάβετ το Παλάτι, είναι αν μη τι άλλο, ανεκτίμητη