Πότε χώρισαν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και δεν το κατάλαβε κανείς;

Πότε χώρισαν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και δεν το κατάλαβε κανείς;

Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο κάπως να σκεφτούμε την εποχή προτού ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σου θυμίζουμε όμως, πως πριν οι δύο royals παντρευτούν και κάνουν οικογένεια είχαν βιώσει κι έναν χωρισμό και αυτό συνέβη τέσσερα χρόνια πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στην πορεία βέβαια συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά και κάπως έτσι η επανασύνδεσή τους, ήταν το highlight της χρονιάς εκείνης. Ο Christopher Andersen στο βιβλίο του William and Kate: A Royal Love Story, αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας William χώρισε την Kate Middleton μέσω τηλεφώνου, όσο εκείνη βρισκόταν στη δουλειά. Άβολο και άνανδρο, αν μας ρωτάς.

Διάβασε και αυτό: Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για το γιο του: «Ο George έχει πάθει εμμονή»

Ο συγγραφέας ωστόσο υποστήριξε πως ο William όντας ζευγάρι με την Kate από το κολλέγιο ακόμη είχε αμφιβολίες για την σχέση τους και το που θα τους οδηγούσε. Ο William μάλιστα στο τηλέφωνο χρησιμοποίησε και τις γνωστές σε όλους μας δικαιολογίες «δεν μπορώ, δεν ξέρω αν θα δουλέψει, δεν φταις εσύ εγώ φταίω κ.ο.κ».

Πολύ σύντομα ωστόσο αντιλήφθηκαν (ο Willaim δηλαδή), πως η κίνηση αυτή ήταν μεγάλο λάθος και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα επανασυνδέθηκαν και πάλι. Η ίδια η Δούκισσα του Cambridge είχε δηλώσει τότε στο PopSugar: «Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτό, όμως στην πραγματικότητα με έκανε πιο δυνατή. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες αντιληφθεί».

Τελικά το 2011, το διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και πλέον έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τρία γλυκύτατα παιδάκια.

Δες και αυτό: Η Kate Middleton έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες, όμως άλλος έκλεψε την παράσταση

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr