Χωρισμός alert! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, όμως δεν φαντάζεσαι με τίποτα το τρίτο πρόσωπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός alert! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, όμως δεν φαντάζεσαι με τίποτα το τρίτο πρόσωπο

Τη γνωρίζεις πολύ καλά

Οι χωρισμοί στο Hollywood είναι ένα φαινόμενο που δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πια, αφού κάθε μήνα, μαθαίνουμε τουλάχιστον για ένα ζευγάρι. Και μπορεί να μην μαθαίνουμε πάντα την πραγματική αιτία, όμως αυτή επί των πλείστων περιλαμβάνει σίγουρα ένα τρίτο πρόσωπο.

Αυτό φαίνεται να ισχύει και σε αυτόν τον χωρισμό, στον οποίο αναφερόμαστε σε αυτές εδώ τις γραμμές. Ο Shia LaBeouf και η σύζυγός του Mia Goth σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου, όντας μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2016, όμως φαίνεται πως αυτή η σχέση έπρεπε (ποιος ορίζει το έπρεπε άραγε;) να τελειώσει εδώ.

mia shia kissing

Δες και αυτό: Πόσο μίσος: Η σύζυγος του star προειδοποιεί τη Dakota Johnson να μείνει μακριά από τον άντρα της

Φήμες αναφέρουν πως ο χωρισμός των δύο stars επήλθε έπειτα από ενδεχόμενη απιστία του ηθοποιού με μία star που γνωρίζεις καλά. Αν και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αναφέρει, πως οι λεπτομέρειες για την αιτία του χωρισμού θα παραμείνουν ιδιωτικές, πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος έχει ήδη βρει την αντικαταστάτρια στο πρόσωπο της FKA Twigs (πρώην Robert Pattinson).

H Daily Mail είχε στην κατοχή της φωτογραφίες που αποδείκνυαν μία έξοδό τους, όχι όμως τρυφερά τετ-α-τετ. Για την ιστορία να σου πούμε πως η τελευταία κοινή εμφάνιση του Shia με την σύζυγό του ήταν τον Μάιο που μας πέρασε, στις οποίες και έδειχναν ευτυχισμένοι. Το τι ακριβώς συνέβη, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Αυτό το είδες; Η πριγκίπισσα Charlotte μόλις μας χάρισε την καλύτερη γκριμάτσα ever