Η πριγκίπισσα Charlotte μόλις μας χάρισε την καλύτερη γκριμάτσα ever

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Charlotte μόλις μας χάρισε την καλύτερη γκριμάτσα ever

Το κορίτσι είναι είδωλο

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι το κοριτσάκι αυτό, μέλος της royal οικογένειας, που θα θέλαμε να είναι κόρη μας, αδερφή μας και μεγαλώνοντας σίγουρα κολλητή μας.

Είναι ένα μικρό είδωλο και καθε φορά που κανει κάποια δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά της, ξέρουμε πως θα μας διασκεδάσει. Όπως ακριβώς έκανε και αυτήν τη φορά, στον γάμο της κολλητής φίλης της μαμάς της, Sophie Carter.

Η Charlotte και ο George έδωσαν το παρών σε μία κοινωνική εκδήλωση στο πλευρό της Kate Middleton και του θείου τους, James Middleton, και όπως αντιλαμβάνεσαι για μια ακόμη φορά έκλεψαν την παράσταση. Ενώ ο George έδειχνε να απολαμβάνει αυτόν τον γάμο, η νεαρή πριγκίπισσα είχε άλλη άποψη, χαρίζοντας μας έτσι την καλύτερη γκριμάτσα της ever.

Μπορεί να είναι μικρότερη από τον George, όμως φάνηκε πως εκνευρίστηκε με τις κινήσεις του αδερφού της, οι οποίες δεν τον έδειχναν καθόλου σοβαρό και σεμνό και το αυστηρό της βλέμμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το People αναφέρει πως στον γάμο ήταν και ο πρίγκιπας William, ενώ σημειώνει πως η Sophie ειναι μία από τους νονούς της μικρής Charlotte.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery.

Δες και αυτό: Πότε χώρισαν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και δεν το κατάλαβε κανείς;