Η απόπειρα αυτοκτονίας της Gisele

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Gisele

Τι αποκάλυψε το supermodel;

Μία συνέντευξη όλο αποκαλύψεις έδωσε η Gisele στο Αμερικάνικο περιοδικό People, στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή. Η 38χρονη ήταν αποκαλυπτική και ειλικρινής, και ακόμη προσπαθούμε να κατανοήσουμε όσα είπε. Δεχτήκαμε την παραδοχή της πλαστικής επέμβασης στο στήθος της –την τιμά άλλωστε που το παραδέχτηκε- όμως η ανακοίνωση της για την ψυχολογική της κατάσταση μας σόκαρε.

Στο νέο βιβλίο της η Gisele με τίτλο Lessons: My Path to a Meaningful Life δεν κράτησε τίποτα κρυφό. Αντιθέτως αποκάλυψε κάποιες πτυχές για την προσωπική της ζωή που ειλικρινά μας σόκαραν.

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret στο βιβλίο αυτό, αλλά και στη συνέντευξη, αναφέρει πως κάποια στιγμή επιχείρησε να αυτοκτονήσει –για την ακρίβεια σκόπευε να το κάνει- και αυτό εξαιτίας κάποιων κρίσεων πανικού που πάθαινε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν έχεις πάθει κρίση πανικού, ξέρεις πως είναι και τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει, γι’ αυτό και δεν τη κρίνουμε.


https://www.instagram.com/p/BlaX6-SFNew/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Στην πραγματικότητα σκεφτόμουν: εάν απλά πηδήξω από την ταράτσα του σπιτιού μου, όλο αυτό θα τελειώσει και δεν θα ανησυχώ πια γι’ αυτό το συναίσθημα του κόσμου μου που με πνίγειι», γράφει η Gisele στο βιβλίο της. Παρά το γεγονός πως η καριέρα της είχε μια ανοδική πορεία (25 εκατομμύρια δολάρια δεν είναι λίγα) εκείνη ένιωθε συνεχώς αδύναμη και ψυχολογικά «άρρωστη». «Ο κόσμος σου γίνεται όλο και πιο μικρός και δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Και αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα».

Ακολουθούσε έναν πολύ κακό τρόπο ζωής, καπνίζοντας πολύ, πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί τη μέρα και τουλάχιστον τρεις καφέδες. Εν τέλει ξεκίνησε γιόγκα και διαλογισμό και πιθανότατα κάπως έτσι ξεπέρασε –σε ένα βαθμό- το πρόβλημά της.

Διάβασε ακόμη: Η Gisele έκανε μια αποκάλυψη για το σώμα της, που θα σε σοκάρει