Η Gisele έκανε μια αποκάλυψη για το σώμα της, που θα σε σοκάρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gisele έκανε μια αποκάλυψη για το σώμα της, που θα σε σοκάρει

Της αξίζουν όμως συγχαρητήρια

Η Gisele είναι γνωστή για το υπέροχο καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο συχνά θαυμάζαμε στα catwalks της Victoria’s Secret και όχι μόνο. Το μεγαλύτερο «μπαμ» της έγινε το 1997 όταν και περπάτησε topless στο fashion show του Alexander McQueen. Την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue ως το υπόδειγμα της "επιστροφής της καμπύλης. Κάνοντας διάφορες δουλειές στη δεκαετία του 90’ η Bündchen έγινε γνωστή στη βιομηχανία της μόδας ως «the boobs from Brazil» κερδίζοντας έτσι ένα συμβόλαιο αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Victoria's Secret.

Όμως, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, μετά το θηλασμό του Benjamin και της Vivian, τα παιδιά της με τον σύζυγό της Tom Brady, για περισσότερο από 18 μήνες το καθένα, η Gisele λέει ότι η αυτοεκτίμησή της πληγώθηκε πολύ όταν συνειδητοποίησε ότι το στήθος της ήταν τώρα μικρότερο από πριν - και ελαφρώς ανώμαλο.

Δες και αυτό: Χωρισμός alert! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, όμως δεν φαντάζεσαι με τίποτα το τρίτο πρόσωπο

«Με επαινούσαν πάντα για το σώμα μου και αισθάνθηκα ότι οι άνθρωποι είχαν προσδοκίες από μένα στις οποίες δεν μπορούσα να ανταποκριθώ», λέει η 38χρονη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Αμερικάνικο People που κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα. «Ένιωσα πολύ ευάλωτη, γιατί μπορώ να βγω έξω, να τρώω υγιεινά, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το γεγονός ότι και τα δύο μου παιδιά απολάμβαναν το αριστερό μου στήθος περισσότερο από το δεξί. Το μόνο που ήθελα ήταν να είναι όμοια και οι άνθρωποι να σταματήσουν να το σχολιάζουν».


https://www.instagram.com/p/hvz4wzntH_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Gisele αποκάλυψε, ότι το 2015 ξάπλωσε στο χειρουργικό τραπέζι και έκανε αυξητική στήθους, μία απόφαση που όμως μετάνιωσε αμέσως. «Όταν ξύπνησα, ήμουν σε φάση «Τι έκανα;» Ένιωσα σαν να ζούσα σε ένα σώμα που δεν αναγνώριζα», αναφέρει, και συνεχίζει: «Τον πρώτο χρόνο φορούσα φαρδιά ρούχα, γιατί αισθανόμουν άβολα».

Μπορεί η ίδια να μετάνιωσε αμέσως για την απόφασή της, ο σύζυγός της όμως, ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός. Όπως κατάλαβες λοιπόν και τα μοντέλα κάνουν πλαστικές, για τις οποίες όμως δεν είναι πάντα ευτυχισμένα. « Αυτό ήταν σίγουρα ένα άλλο μάθημα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Αλλά θα ήθελα να το έχω μάθει αυτό με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε η 38χρονη.

Αυτό το διάβασες; Η πριγκίπισσα Charlotte μόλις μας χάρισε την καλύτερη γκριμάτσα ever

Κεντρική φωτογραφία: people.com