Χθες χώρισε, σήμερα απαθανατίστηκε με νέα σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χθες χώρισε, σήμερα απαθανατίστηκε με νέα σύντροφο

Σχέση αστραπή στο Hollywood

Μόλις εχθές σου λέγαμε για το διάσημο ζευγάρι, που αποφάσισε να χωρίσει, έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Πληροφορίες ήθελαν τον ηθοποιό να φλερτάρει με τρίτο πρόσωπο –κάτι που έφερε και τον χωρισμό- και τελικά δεν έπεσαν και πολύ έξω. Ο φρεσκοχωρισμένος star (μόλις δύο ημερών) απαθανατίστηκε σε βόλτα με το –τρίτο- πρόσωπο και έδειχνε και ιδιαίτερα χαρούμενος.

Ο Shia LaBeouf μπορεί να χώρισε με τη Mia Goth, φαίνεται όμως πως βρήκε γρήγορα την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο της πρώην του Robert Pattinson, FKA Twigs. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει ξανά μέσα στην εβδομάδα και πριν εκείνος ανακοινώσει τον χωρισμό του.

Και τότε μπορεί οι φήμες αυτές να μην είχαν και μεγάλη ισχύ, όμως το γεγονός ότι απαθανατίζεται αμέσως μετά τον χωρισμό του με τη νεαρή star, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης, πως είναι εκείνη το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Shia και της Mia. Οι δύο stars εθεάθησαν μαζί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο φορώντας ρούχα γυμναστικής και όντας ιδιαίτερα διαχυτικοί και χαμογελαστοί.


https://www.instagram.com/p/BoNatfohOm_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Καθώς φαίνεται λοιπόν, η FKA είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Shia και τώρα περιμένουμε απλά για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Δες και αυτό: Χωρισμός alert! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, όμως δεν φαντάζεσαι με τίποτα το τρίτο πρόσωπο