Όλες οι λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της πασίγνωστης ηθοποιού του Hollywood

Πατούλια Κατερίνα
Όλες οι λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της πασίγνωστης ηθοποιού του Hollywood

Να ζήσουν!

Oι φήμες βγήκαν αληθινές! Ο δεύτερος γάμος της πασίγνωστης ηθοποιού του Hollywood είναι γεγονός και έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα μπροστά σε 50 φίλους και συγγενείς στα Hamptons.


https://www.instagram.com/p/BoUxStfhL0s/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μιλάμε φυσικά για τον γάμο της Gwyneth Paltrow με τον αγαπημένο της Brad Falchuk που είχε αέρα Hollywood και φυσικά αρκετούς διάσημους καλεσμένους.

Διάβασε ακόμα: Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» αποκάλυψε αυτό που δεν θέλαμε για το φινάλε!

Δεν έχουμε ακόμα υλικό από την 46χρονη Paltrow, ντυμένη νύφη, αλλά γνωρίζουμε πως ο γαμπρός οδήγησε μόνος του ως το σπίτι που έγινε η τελετή, στο πλευρό του ζευγαριού βρισκόταν και ο σταρ του Ηοllywood, Robert Downey Jr. αλλά και οι Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Cameron Diaz μαζί με το σύζυγό της Benji Madden.


https://www.instagram.com/p/BoVagy6HpTt/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Paltrow που αρραβωνιάστηκε τον καλό της τον Ιανουάριο του 2018. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010, οπότε γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Glee.

Η Paltrow είχε δηλώσει πως δέχτηκε να αρραβωνιαστεί και να παντρευτεί ξανά επειδή βρήκε τον άνθρωπο που ήταν γραφτό της να είναι μαζί του και των οποίων οι ψυχές αξίζουν να’ ναι μαζί.