Η Meghan Markle μόλις πήρε την εκδίκησή της: Εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle μόλις πήρε την εκδίκησή της: Εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε

Δικαίωση για τη Δούκισσα του Sussex

Δεν ξέρουμε αν είναι ψέμα, αστείο πάντως δεν είναι σίγουρα –καθότι δεν είναι και πρωταπριλιά- όμως η Meghan Markle μόλις πήρε την εκδίκηση της και δεν θα σου το κρύψουμε χαιρόμαστε πολύ με αυτό που μάθαμε. Πρόκειται ίσως για την πιο απρόσμενη εξέλιξη στην ιστορία του Παλατιού, από τότε που ο Harry παντρεύτηκε τη Meghan.

Όπως ήδη θυμάσαι και σου αναφέραμε, η αδερφή της Meghan, Samantha Markle βρίσκεται στο Λονδίνο με σκοπό να μιλήσει επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με την αδερφή της για όλα όσα έχουν συμβεί. Το αν θα τη δεχτεί η Δούκισσα του Sussex ωστόσο, είναι μία άλλη ιστορία. Η Samantha βρέθηκε καλεσμένη στο talk show του Jeremy Vine, και αυτό που συνέβη on air δεν το περίμενες με τίποτα.

Δες και αυτό: Ο γάμος Harry-Meghan ξεπέρασε σε κόστος αυτόν του William και της Kate

«Έχεις κατηγορήσει τη Meghan για πολλά πράγματα συμπεριλαμβανομένου και για τον θάνατο του πατέρα σας, ο οποίος είναι ακόμη εν ζωή. Οπότε εάν τη συμβούλευαν να σου κλείσει κάθε δίοδο προς το παλάτι και να μην αποκτήσεις καμία απολύτως πρόσβαση, δεν θα είχε δίκιο;» ανέφερε ο οικοδεσπότης και παρουσιαστής με τη Samantha να απαντά: «Εγώ αναρωτιέμαι εσείς πώς θα νιώθατε; Είναι περισσότερο προσβλητικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο αίσθημα αγανάκτησης και αίσθησης όταν αγνοούνται ή είναι καλύτερα να συνεχίζουν και να μην να λένε τίποτα»;

Στη συνέχεια η Samantha, ετεροθαλής αδερφή της Meghan, ζήτησε μέσα από την εκπομπή δημόσια συγνώμη για όλα αυτά που έχει πει κατά καιρούς για την αδερφή της στα social media. Εάν δεν το θυμάσαι, στο παρελθόν η Samantha έχει αποκαλέσει τη Δούκισσα του Sussex, «duchASS», Cruella de Vil και άλλα τέτοια ωραία διακοσμητικά.

Αυτό πάντως είναι αναμφίβολα μια προσωπική νίκη της Meghan, αν φυσικά η Samantha το εννοούσε.

Αυτό το διάβασες; Κακά νέα για τη Meghan Markle. Η αδερφή της έφτασε στο Λονδίνο και είναι έτοιμη για όλα