Δεν φαντάζεσαι ποιανού σύντροφος είναι αυτή η 28χρονη καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποιανού σύντροφος είναι αυτή η 28χρονη καλλονή

Στοίχημα πως δεν θα το βρεις

Έχουν περάσει οχτώ μήνες από τότε που ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του χώρισαν έπειτα από 5 χρόνια κοινής ζωής. Και μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί ούτε χρόνος ακόμη από τον χωρισμό τους, όμως εκείνος έχει απαθανατιστεί μέχρι στιγμής με αρκετές γυναικείες παρουσίες. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως καμία εντύπωση δεν μας προκάλεσε, όταν είδαμε το δημοσίευμα με τη νέα του κατάκτηση.

Οφείλουμε ωστόσο να του αναγνωρίσουμε, πως οι κοπέλες με τις οποίες τον έχει απαθανατίσει μέχρι στιγμής ο φωτογραφικός φακός είναι καλλονές. Και αυτό φυσικά ισχύει και για τη νέα του «σύντροφο» με την οποία και απαθανατίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στους δρόμους του ρομαντικού Παρισιού.

Φωτιά στα κόκκινα ήταν η 28χρονη Laura Harrier, η οποία εθεάθη σε έξοδο στην πόλη του φωτός με τον Justin Theroux πριν από δύο ημέρες. Κάπου εδώ να σου πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 47χρονος ηθοποιός απαθανατίζετε με την 28χρονη επίσης ηθοποιό. Και μπορεί με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες η συνάντηση του να ήταν απλά φιλική, με την Laura όμως, μήπως είναι κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος θα δείξει.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Δες και αυτό: Ο Justin Theroux μιλά για πρώτη φορά: Το μωρό και το διαζύγιο με τη Jennifer Aniston

Photo credits: justjared