Μόλις αποκαλύφθηκε! Η μεγάλη μάχη που δίνει ο Johnny Depp

Πατούλια Κατερίνα
Μόλις αποκαλύφθηκε! Η μεγάλη μάχη που δίνει ο Johnny Depp

Η αποκάλυψη του ηθοποιού που μας ξάφνιασε

Δεν μασάει τα λόγια του ο Johnny Depp και συνεχίζει όπως αποκαλύπτει τη μάχη του μέχρι τέλους. Ο 55χρονος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό GQ και έδωσε λεπτομέρειες για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Amber Heard και την αλήθεια πίσω από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Σε ό,τι αφορά την διαμάχη για την κακοποίηση της Heard που έγινε ευρέως γνωστή τον περασμένο Μάιο, ο Johnny είναι χείμαρρος:

«Εκείνη βρισκόταν μακριά μου με τα μάτια ανοιχτά. Ήμουν μακριά, πώς θα μπορούσα να την χτυπήσω; Που αυτό θα ήταν έτσι κι αλλιώς κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Μπορεί να δείχνω ηλίθιος αλλά δεν είμαι».

Ο Depp υποστηρίζει πως ούτε οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι που μοιραζόταν με την Amber, δεν βρήκαν ίχνος κακοποίησης στο σώμα της τότε συζύγου της:

«Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα σπασμένο. Οι αστυνομία έφερε άνθρωπο για να την τσεκάρει, να την εξετάσει εκείνη την ώρα κι εκείνη αρνήθηκε και ξαφνικά μετά από μία ή δύο ημέρες βγήκε με φωτογραφίες που την έδειχναν με μώλωπες».

Ο Depp, που απέφυγε σε όλη τη συνέντευξη να αναφέρει το όνομα της πρώην συζύγου του και ξεσπά και για το πώς όλη αυτή η ιστορία επηρέασε τα έφηβα παιδιά του:

«Δεν θα έκαναnκακό ποτέ σε άνθρωπο που αγαπώ. Πώς μπορεί έναν άνθρωπο να κάνει τέτοια επίθεση στηριγμένη στο ψέμα. Είμαι σίγουρος πως και ο 14χρονος γιος μου πέρασε δύσκολα και δεν ήταν εύκολο να πηγαίνει στο σχολείο και κάποιος να του λέει ότι ο πατέρας του χτυπά γυναίκες.

Διάβασε ακόμα: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton, από τότε που γέννησε, δεν ήταν έτσι όπως τη φανταζόσουν

Και αναρωτιέμαι γιατί το περάσαμε όλο αυτό; Γιατί η κόρη μου έπρεπε να το ζήσει; Ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάω για εκείνη (τη Heard) ούτε για όλο αυτό, αλλά ανησυχώ για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε όλα αυτά τα ψέματα, δεν είναι σωστό».

Ο Depp καταλήγει πως δεν θα σταματήσει ποτέ, ποτέ όμως να παλεύει για να γίνει γνωστή η αλήθεια:
«Δεν θα σταματήσω ακόμα κι αν με πυροβολήσουν. Ακόμα θρηνώ για το τι πίστευα ότι είναι αυτή η γυναίκα. Θέλει χρόνο για να τελειώσει οριστικά ένα τέτοιο περιστατικό. Θέλω ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Αυτή είναι η εμμονή μου, η αλήθεια».